Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Molenhoek

Via de opstalverzekering in Molenhoek (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan zaken als vandalisme, brand, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Onder andere de schutting, en ook de schutting. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je gemakkelijk de meest afgesloten opstalverzekeringen van betrouwbare aanbieders zoals Delta Lloyd, Bruns ten Brink of Lancyr op service en prijs. Premies variëren per postcode. Stap over naar de beste aanbieder in Molenhoek, gemeente Mook en Middelaar, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteMook en Middelaar
Regionummer024 (+3124)
Aantal inwoners 7755
Postcodegebied6584
WijkenMook
Plaatsen in de regioverzekering-malden, opstalverzekering-erlecom, polis-ubbergen, verzekering-merkelbeek, woonhuisverzekering-merkelbeek en ooij
opstalverzekering-molenhoek

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Molenhoek, juni 2024

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Onder andere door diefstal, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring. Noemenswaardig: Dit type verzekering verzekert alleen schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals de schoorsteen. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (hiermee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals koffiezetapparaat of een gestolen computer). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Molenhoek? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Ervaringen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarief: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Het eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Molenhoek, dan is het slim om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Molenhoek. Wanneer je problemen in de woning krijgt (door bijv. situatie als olie, rook en roet, wateroverlast, blikseminslag, inbraak en diefstal), dan horen vooral de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Dankzij de vergelijkingssoftware ontdek je dit eenvoudig zelf. De kosten van verzekeraars als NowGo of Reaal variëren tussen de €9,25 en €10. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: London Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Basisgegevens invullen

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (6584) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: kenmerken woning, materiaal van jouw woning en constructie, aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Extra informatie over je huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet in de volgende stap de actuele polissen die voldoen aan jouw zoekvraag.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten doe je helemaal zelf online.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Molenhoek? De reguliere verzekeringen zitten maandelijks tussen €8 en €11,5. De exacte premie verschilt uiteraard per persoon. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwdatum
 • Omgeving
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn huis in Molenhoek? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Definieer jouw woning, selecteer de modules, neem de tarieven door en neem het beste aanbod. Voorbeelden van pakketten zijn FBTO Woonpakket en SNS Woonhuisverzekering. Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Molenhoek.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Mook en Middelaar afsluiten? Vind de meest populaire of gewoon een goedkope verzekeraar voor omgeving 6584.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Limburg in juni 2024

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij 1 verzekeraar. Indien de situatie zich voordoet van schades m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Minder administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er zijn nog meer zekerheden die je kunt toevoegen. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: caravanverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij elk van buiten komend onheil. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk dan aan storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring en brand of explosie, olie, rook en roet, vandalisme, inbraak en diefstal. Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van roekeloosheid en opzet, aardbevingen, normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen of grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Hieronder bekijk je aanvullende info enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Hierom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen aan de hand van het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als vandalisme of brand zit doorgaans in de verzekering. Maar, een ingegooide ruit valt vaak buiten de woonverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  De volière, tuinhuisje, schuur, garage en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Sommige assuradeurs werken met een maximum aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als tuinhuisjes. Mogelijk is een speciale tuinverzekering benodigd. Relevant in wijken zoals: Mook, Middelaar.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

A. van Dijk, Molenhoek (juni 2024)