Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Jabeek

Via de opstalverzekering in Jabeek – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning die ontstaan zijn door zaken als ontploffing, brand, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring. Onder opstal verstaan we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Bijvoorbeeld de kozijnen, of denk aan de stroomvoorziening. Het is niet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Aan de hand van ons vergelijkscript vergelijk je direct alle belangrijke opstalverzekeringen van professionele maatschappijen zoals SNS, Allianz of Polis Direct op voorwaarden en tarieven. Je woonadres heeft invloed op de premie. Stap over naar de beste aanbieder in Jabeek, gemeente Onderbanken, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteOnderbanken
(Regio) nummer046 (+3146)
Inwoners 7869
Postcodegebieden6454
BuurtenOnderbanken
Plaatsen in de omgevingverzekering-schinveld, opstalverzekering-oirsbeek, polis-wijnandsrade, verzekering-ransdaal, woonhuisverzekering-ransdaal en amstenrade
opstalverzekering-jabeek

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Jabeek, februari 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Denk aan schades veroorzaakt door vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, ontploffing. Goed om te weten: Deze module sluit je af voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals het dak. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met zo’n polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als terreinafscheiding of een gestolen laptop). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Jabeek? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Recensies: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarieven: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillig eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Jabeek, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Jabeek. Op het moment dat je te maken hebt met schade in de woning (onder andere olie, rook en roet, wateroverlast, inbraak en diefstal, vandalisme), dan horen zeker de vervoegingen en klantenservice goed geregeld te zijn. Middels onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijsstelling van maatschappijen als ING en Unigarant schommelen tussen €8,25 – €14,5. Voer in de bovenstaande vergelijker eerst jouw wensen in, neem alle premies door, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Delta Lloyd afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (6454) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: kenmerken huis, materiaal van jouw woning en constructie, aantal kamers, totale oppervlakte en bouwjaar woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet nu de beschikbare opstalverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Jabeek? De “normale” verzekeringen schommelen tussen €6,5 en €13. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwdatum
 • Adres
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Jabeek? Dit kan zonder moeite: open de vergelijkingstool. Definieer jouw woning, klik alle af te sluiten modules aan, bereken de premie, en kies de goedkoopste aanbieder. Voorbeelden van pakketten zijn ANWB Inboedelverzekering of juist Unigarant Opstalverzekering. Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Jabeek.

Vergelijk alle polissen

Online de beste opstalverzekering in Onderbanken afsluiten? Stap over naar de hoogst gewaardeerde of goedkoopste verzekering voor regio 6454.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Limburg in februari 2024

 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering

Nog meer korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is de opstal- en inboedelverzekering te regelen bij eenzelfde maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schade m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We onderscheiden nog een aantal verzekeringen die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere opties zijn: brommerverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Een allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en verzekert jou tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn blikseminslag, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast en blikseminslag, inbraak en diefstal, een omgevallen boom, schroeien of smelten. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades die wordt veroorzaakt door slecht onderhoud, roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten of vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard en glasschade of schade aan de fundering wordt meestal niet gedekt. Hieronder lees je handige info over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Derhalve wordt schade hieraan vergoed. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas veroorzaakt door bijv. een ontploffing wordt meestal gedekt. Toch, een bal door de ruit zit vaak niet in de woonverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw garage, tuinhuisje, volière, schuur en losse gebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan schuurtjes. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Onderbanken.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

B. Dijkstra, Jabeek (februari 2024)