Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Schinveld

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Schinveld – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis door toedoen van bijvoorbeeldstorm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, brand, ontploffing. Onder opstal verstaan we de dingen die vast aan de woning zitten. Denk dan aan de hal, maar ook de hal. Het is niet bij wet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Middels ons vergelijkscript vergelijk jij eenvoudig de best beoordeelde opstalverzekeringen van populaire verzekeraars als bijv. Zelf, Centraal Beheer of Klaverblad op premie en dekking. De premies hangen af van je adres. Ontdek de goedkoopste polis in Schinveld, gemeente Onderbanken, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteOnderbanken
(Regio) nummer045 (+3145)
Aantal inwoners 7869
Postcodegebieden6450
BuurtenOnderbanken
Plaatsen in de omgevingverzekering-merkelbeek, opstalverzekering-amstenrade, polis-baneheide, verzekering-scheulder, woonhuisverzekering-scheulder en hoensbroek
opstalverzekering-schinveld

Online woonhuisverzekering vergelijken in Schinveld, juni 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door ontploffing, inbraak, aanrijding en aanvaring, vandalisme. Let op: Deze verzekering sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Zaken als vaste muren. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (daarmee dek je de losse bezittingen afals sieraden of schade aan sieraden). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Schinveld? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Klantenservice: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijs: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillig eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Schinveld, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Schinveld. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (door bijv. situatie als wateroverlast, vandalisme, schroeien of smelten, brand of explosie), dan horen in het bijzonder de service en uitkeringen in orde te zijn. Geholpen door onze vergelijker bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van maatschappijen zoals Klaverblad en SNS zitten maandelijks tussen €6,75 en €10,25. Voer in de bovenstaande vergelijker eerst jouw wensen in, check de maandelijkse kosten, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zodoende heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: De Goudse afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (6450) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: type woning, bouwconstructie (dak), oppervlakte, aantal kamers en bouwjaar woning.

 3. Details van het huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Online premie berekenen

  Je achterhaalt in de volgende stap de verkrijgbare verzekeringen op basis van jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Schinveld? De gemiddelde polissen variëren tussen de €9,25 – €13,25. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Datum bouw
 • Postcode
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Schinveld? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, check alle kosten, en kies de goedkoopste aanbieder. Voorbeelden van pakketten zijn Klaverblad Verzekeringspakket Budget of juist Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk. Kom je er zelf niet uit? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Schinveld.

Vergelijk opstalverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Onderbanken afsluiten? Check de meest populaire of voordeligste maatschappij voor de buurt 6450, 6451.

Veel gekozen woonverzekeringen in Limburg in juni 2024

 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is de opstal- en inboedelverzekering te nemen bij 1 maatschappij. Bij constatering van schade in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakket-voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er zijn nog meer modules die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De All risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor elk van buiten komend onheil. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Je kunt dan denken aan schade door olie, rook en roet, blikseminslag, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7) en vandalisme, brand of explosie, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Noemenswaardig: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade door constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud of rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, grondwater in de woning en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Onderstaand tref je handige info over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Om die reden dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door bijv. brand of storm zit doorgaans in de verzekering. Toch, een bal die door een raam gaat is in de regel niet inbegrepen in de opstalpolis. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n volière, garage, overkapping, tuinhuisje en losse ruimtes / vertrekken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige partijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij schades in de tuin aan bijv. schuttingen. Wellicht heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Onderbanken.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

X. de Koning, Schinveld (juni 2024)