Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Onderbanken

Met een opstalverzekering in Onderbanken (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades aangaande een huis die ontstaan zijn door situaties als aanrijding en aanvaring, wateroverlast, brand, schade door olie, rook en roet. Met opstal bedoelen we de dingen die vast aan de woning zitten. Onder andere de meterkast, en ook leidingen in huis. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met deze website vergelijk je online de meeste opstalverzekeringen van professionele verzekeraars zoals Verzekeruzelf.nl, Allianz of Independer op modules, flexibiliteit en prijs. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Onderbanken, gemeente Onderbanken, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteOnderbanken
(Regio) nummer045 (+3145)
Inwoners 7869
Postcodegebieden6450
BuurtenOnderbanken
Plaatsen nabijverzekering-Ommen, opstalverzekering-Nuenen, Gerwen en Nederwetten, polis-Molenwaard, verzekeringspakket-Lopik, Oldambt en woonhuisverzekering-Oisterwijk
opstalverzekering-onderbanken

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Onderbanken, februari 2024

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door brand, blikseminslag, schade door olie, rook en roet, inbraak. Let op: Deze verzekering verzekert alleen schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals de riolering. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee krijg je een uitkering voor “losse” spullen als videorecorder of een defecte wasmachine). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Onderbanken? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Uitkeringen:Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Recensies: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Premie: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Onderbanken, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Onderbanken. Op het moment dat je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als blikseminslag, wateroverlast, inbraak en diefstal, brand of explosie), dan behoren in het bijzonder de service en uitkeringen uitstekend te werken. Geholpen door onze vergelijker ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijzen van bedrijven zoals Nationale Nederlanden en Aegon variëren tussen de €7,5 tot €14,25. Voer in de basis eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zo voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Allsecur opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (6450) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: beschrijving woning, materiaal van jouw woning en constructie, woonoppervlakte / aantal ruimtes en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je achterhaalt hierna de verkrijgbare woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Onderbanken? De modale polissen liggen tussen de €9,25 – €14. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Datum bouw
 • Postcode
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Onderbanken? Het is simpel: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, klik alle af te sluiten modules aan, vergelijk de prijzen en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Je vindt pakketten als Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis en ook Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk. Wil je er een expert naar laten kijken? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Onderbanken.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Onderbanken afsluiten? Vind de best beoordeelde of laagst geprijsde aanbieder voor omgeving 6450, 6451.

Actuele woonverzekeringen in Limburg in februari 2024

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Aegon Inboedel Basis
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Lancyr Woonhuisverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij de identieke assuradeur. Bij schade m.b.t. je huis kom je niet in onenigheid over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal dekkingen die jij kunt aanklikken. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: brommerverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor vrijwel elke soort schade. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Je kunt dan denken aan blikseminslag, aanrijding en aanvaring, wateroverlast, vandalisme en wateroverlast, brand of explosie, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Belangrijk: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties of storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, rook en roet uit open haard en glas- of funderingsschade staat vaak buiten de polis. Verderop lees je aanvullende info veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom wordt schade hieraan vergoed. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is doorgaans niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als storm of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Echter, een bal door de ruit is in de regel niet inbegrepen in de woonhuisverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Bijgebouw / garage
  De tuinhuisje, schuur, volière, overkapping en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Veel maatschappijen werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Genoeg verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan straatwerk. Wellicht is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Onderbanken.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

H. Post, Onderbanken (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente