Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Met een opstalverzekering in Nuenen, Gerwen en Nederwetten – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan situaties als inbraak, ontploffing, diefstal, blikseminslag. De term opstal betekent; de dingen die vast aan de woning zitten. Onder andere de vloerverwarming, maar ook de schutting. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met deze website vergelijk je online alle belangrijke opstalverzekeringen van professionele partijen zoals bijv. De Goudse, Allsecur of ING op service en prijs. De premies hangen af van je adres. Ontdek de goedkoopste polis in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

opstalverzekering-nuenen-gerwen-en-nederwetten

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door vandalisme, aanrijding en aanvaring, ontploffing, schade door olie, rook en roet. Noemenswaardig: Deze dekking regelt uitsluitend uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de schutting. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (daarmee dek jij waardevolle “losse” items zoals betimmeringen of een defecte wasmachine). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Reviews: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Premie: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, is het handig niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Nuenen, Gerwen en Nederwetten. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (zoals bijv. door brand of explosie, inbraak en diefstal, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan dienen zeker de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Geholpen door onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van assuradeurs zoals Lancyr en/of Univé variëren tussen de €5 – €11,25. Voer in de basis eerst jouw wensen in, neem alle premies door, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: De Goudse maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (5670) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: soort woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, aantal kamers, totale oppervlakte en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt hierna de actuele woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

De kosten van een opstalverzekering

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? De modale polissen zitten maandelijks tussen €5,75 – €13,75. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwdatum
 • Woonplaats
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Dit kan zonder moeite: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, bepaal welke dekkingen je wilt, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Voorbeelden van pakketten zijn Generali Inboedelverzekering of HEMA Opstalverzekering. Heb je hulp nodig? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Vergelijk opstalverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Nuenen, Gerwen en Nederwetten afsluiten? Bekijk de best gewaardeerde of gewoon een goedkope polis voor omgeving 5670, 5671, 5672, 5673, 5674.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Doorgaans wordt geadviseerd de inboedel- en opstalverzekering af te sluiten bij dezelfde maatschappij. In het geval van schade m.b.t. je huis komt er geen discussie over wie precies wat gaat vergoeden.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. gewoonlijk in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: caravanverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij elk van buiten komend onheil. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk aan voorvallen als schade door olie, rook en roet, ontploffing, blikseminslag, inbraak of olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, inbraak en diefstal. Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door atoomkernreacties, overstromingen, aardbevingen, oorlogsgeweld of storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen en glasschade of schade aan de fundering wordt meestal niet gedekt. Hierna vind je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. storm of inbraak zit vaak bij de polis in. Alleen, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt meestal niet gedekt door de woonverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n volière, garage, tuinhuisje, schuur en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse assuradeurs werken met een maximum aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan straatwerk. Mogelijk is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Een uitkomst in buurten als: Nuenen, Gerwen, Nederwetten.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

N. van den Brink, Nuenen, Gerwen en Nederwetten (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente