Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Molenwaard

Aan de hand van een opstalverzekering in Molenwaard – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – dek je schades aangaande een huis door toedoen van o.a. schade door olie, rook en roet, diefstal, blikseminslag, aanrijding en aanvaring. Onder opstal verstaan we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is de meterkast, en tevens een badkamer. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Middels opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je online de meeste opstalverzekeringen van gevestigde assuradeurs zoals o.a. ZLM, Aon Direct of REAAL Verzekeringen op modules, flexibiliteit en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Molenwaard, gemeente Molenwaard, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMolenwaard
(Regio) nummer0184 (+31184)
Bewoners 29067
Postcodes3366
WijkenNieuw-Lekkerland
Plaatsen in de omgevingverzekering-Moerdijk, opstalverzekering-Meppel, polis-Leusden, verzekeringspakket-Lansingerland, Midden-Delfland en woonhuisverzekering-Middelburg
opstalverzekering-molenwaard

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Molenwaard, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door aanrijding en aanvaring, vandalisme, diefstal, blikseminslag. Belangrijk: Deze module dekt enkel schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zaken als de waterafvoer. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met deze polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals klokken of een stukke televisie). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Molenwaard? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Recensies: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarief: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Molenwaard, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Molenwaard. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (door bijv. situatie als brand of explosie, schroeien of smelten, blikseminslag, inbraak en diefstal), dan horen uiteraard de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Dankzij de vergelijkingssoftware bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies verzekeraars als NowGo of ABN AMRO liggen tussen de €9,5 tot €14. Voer bovenaan in de tool in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: BLG wonen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, adres (3366) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Gevraagde gegevens: soort huis, materiaal van jouw woning en constructie, aantal kamers, totale oppervlakte en opleverdatum van de woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je bekijkt in de volgende stap de beschikbare woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekvraag.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Molenwaard? De modale polissen zitten maandelijks tussen €5,5 en €10,25. De exacte premie verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Postcode
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik voordelige woonhuisverzekeringen voor woningen in Molenwaard? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, klik alle af te sluiten modules aan, neem de tarieven door en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van Allianz Inboedelverzekering (AR) en/of Allianz Inboedelverzekering (EUG). Wil je er een expert naar laten kijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Molenwaard.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Molenwaard afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of de meest betaalbare maatschappij voor de buurt 3366.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zuid-Holland in april 2024

 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • ZLM Opstalverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Behalve een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is een combinatie van deze polissen onder te brengen bij één partij. Bij constatering van schades m.b.t. je huis ontstaat er geen gedoe over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We onderscheiden nog een aantal vergoedingen die samen te voegen zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: brommerverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Een allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en dekt alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Je kunt dan denken aan inbraak, brand, diefstal, storm (vanaf windkracht 7) en blikseminslag, schroeien of smelten, vandalisme, brand of explosie. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades die wordt veroorzaakt door roekeloosheid en opzet, overstromingen, atoomkernreacties, slecht onderhoud of vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7 en glasschade of schade aan de fundering staat vaak buiten de polis. Hieronder vind je nuttige details over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Derhalve dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. vandalisme of brand zit vaak bij de polis in. Echter, een bal door de ruit wordt niet meegenomen door jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Je garage, overkapping, volière, tuinhuisje en losse gebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Genoeg verzekeraars staan garant voor de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan bomen, struiken. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Relevant in wijken zoals: Nieuw-Lekkerland, Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Wijngaarden, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Streefkerk.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

P. de Bruyn, Molenwaard (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente