Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Wormerland

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Wormerland (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw huis die ontstaan zijn door situaties als aanrijding en aanvaring, vandalisme, blikseminslag, wateroverlast. De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou leidingen in huis, of bijvoorbeeld de gevel. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij online vele opstalverzekeringen van gevestigde bedrijven als bijv. ZLM, Centraal Beheer of ING op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Wormerland, gemeente Wormerland, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWormerland
Regionummer075 (+3175)
Inwoners 15664
Postcodegebieden1546
WijkenWormer
Plaatsen nabijverzekering-Woerden, opstalverzekering-Wierden, polis-Waddinxveen, verzekeringspakket-Twenterand, Wijk bij Duurstede en woonhuisverzekering-Wijdemeren
opstalverzekering-wormerland

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Wormerland, juli 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Voorbeelden zijn schade door storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, inbraak, blikseminslag. Niet vergeten: Deze verzekering regelt uitsluitend uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Denk aan de riolering. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (hiermee dek je de losse bezittingen afals frituurpan of een kapotte laptop). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Wormerland? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Beoordeling: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarief: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Wormerland, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Wormerland. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (bijvoorbeeld door vandalisme, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal), dan horen vooral de schadeafhandeling en dekkingen goed geregeld te zijn. Geholpen door de vergelijkingstool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies aanbieders als ING of Unigarant zitten maandelijks tussen €7,25 – €12. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bereken de premie, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Unigarant afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (1546) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Bijvoorbeeld: type woning, constructie en materiaal, woonoppervlakte / aantal ruimtes en bouwjaar woning.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je treft nu de beste verzekeraars die voldoen aan jouw zoekopdracht.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Wormerland? De gemiddelde polissen schommelen tussen €6,5 tot €14. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. Er zijn een aantal variabelen:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Regio
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier vind ik voordelige woonhuisverzekeringen voor ons huis in Wormerland? Dit is kinderspel: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Reaal Opstalverzekering Allrisk of juist InShared Woonverzekering (Allrisk). Liever laten adviseren? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Wormerland.

Vergelijk alle polissen

Meteen de beste opstalverzekering in Wormerland afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of goedkoopste verzekeraar voor omgeving 1546.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Holland in juli 2024

 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (AR)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij één verzekeraar. Bij constatering van schades in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over wie welke schade vergoedt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatievoordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere modules die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering gewoonlijk in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij elk van buiten komend onheil. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn inbraak, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing of een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, schroeien of smelten, een omgevallen boom. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen of bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder bekijk je meer informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Derhalve wordt schade hieraan vergoed. Huur je? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. een inbraak of storm zit vaak bij de polis in. Alleen, een ongeluk zoals een bal door de ruit wordt niet meegenomen door de opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een overkapping, garage, volière, tuinhuisje en losse vertrekken / objecten zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige verzekeraars stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. schuurtjes. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Een uitkomst in buurten als: Wormer, Wijdewormer, Jisp.

‘Nooit meer zorgen over de polis

B. Kok, Wormerland (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente