Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Hengelo

Middels een opstalverzekering in Hengelo – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning wat te maken heeft met onder andere wateroverlast, inbraak, aanrijding en aanvaring, ontploffing. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Een voorbeeld is de stroomvoorziening, en tevens de keuken. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met behulp van onze vergelijker vergelijk jij eenvoudig de meeste opstalverzekeringen van professionele assuradeurs als Europeesche, Aegon of Klaverblad op prijs en kwaliteit. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Hengelo, gemeente Hengelo, Overijssel.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHengelo
Netnummer0575 (+31575)
Bewoners 81075
Postcodegebied7255
WijkenBinnenstad
Naburige plaatsenverzekering-Hendrik-Ido-Ambacht, opstalverzekering-Heeze-Leende, polis-Groningen, verzekeringspakket-Delfzijl, Heiloo en woonhuisverzekering-Heeze-Leende
opstalverzekering-hengelo

Online woonhuisverzekering vergelijken in Hengelo, juli 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door brand, ontploffing, wateroverlast, aanrijding en aanvaring. Niet vergeten: Deze verzekering verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Denk aan de tegelvloer. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met deze polis verzeker je de losse spullenals verlichting of een kapotte TV). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Hengelo? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Afhandeling: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Het eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Hengelo, is het verstandig om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Hengelo. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (zoals bijv. door schroeien of smelten, brand of explosie, olie, rook en roet, een omgevallen boom), dan behoren in het bijzonder de schadeafhandeling en dekkingen picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door de vergelijkingstool kan je hier zelf achter komen. De prijsstelling van partijen zoals Delta Lloyd of Allsecur zitten maandelijks tussen €7,25 tot €11,75. Vul in onze vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Avéro Achmea dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, regio (7255) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Benodigde info: kenmerken woning, dakconstructie (plat, riet), woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je achterhaalt nu de beschikbare verzekeringen die rijmen met jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Hengelo? De doorsnee polissen zitten maandelijks tussen €5,5 en €10,25. Het daadwerkelijke tarief is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Datum bouw
 • Regio
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Hengelo? Dit kan zonder moeite: gebruik onze vergelijker. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, bereken de premie, en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als Allsecur Compleet en/of nowGo Opstalverzekering Comfort. Kom je er zelf niet uit? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Hengelo.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Hengelo afsluiten? Vind de meest populaire of gewoon een goedkope verzekering voor de buurt 7255, 7550, 7551, 7552, 7553, 7554, 7555, 7556, 7557, 7558, 7559.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Overijssel in juli 2024

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • InShared Opstalverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij de identieke aanbieder. Wanneer we spreken van schades rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatie-deal
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er zijn nog meer zekerheden die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Wat je ook steeds meer ziet: overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De All risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en dekt bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Je kunt dan denken aan aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), brand, vandalisme en brand of explosie, een omgevallen boom, inbraak en diefstal, schroeien of smelten. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade door slecht onderhoud, overstromingen, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik of vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand vind je aanvullende info veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Daarom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. een inbraak of storm zit vaak bij de polis in. Maar, een ingegooide ruit is in de regel niet inbegrepen in de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n garage, overkapping, schuur, volière en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Let op: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Diverse aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. bloemen planten. Wellicht heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Binnenstad, Hengelose Es, Noord, Hasseler Es, Groot Driene, Berflo Es, Wilderinkshoek, Woolde, Slangenbeek, Buitengebied.

‘Snelle service bij het afsluiten van mijn polis

Z. van der Heijden, Hengelo (juli 2024)