Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Heiloo

Aan de hand van een opstalverzekering in Heiloo – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan situaties als aanrijding en aanvaring, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, ontploffing. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan een tuinhek, of denk aan de garage. Het is geen vereiste, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met deze website vergelijk je online de meeste opstalverzekeringen van professionele assuradeurs als bijv. Generali, ABN AMRO of REAAL Verzekeringen op voorwaarden en tarieven. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bekijk de laagste premie in Heiloo, gemeente Heiloo, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHeiloo
(Regio) nummer072 (+3172)
Aantal inwoners 22689
Postcodegebieden1850
BuurtschappenBlockhovepark
Plaatsen nabijverzekering-Heeze-Leende, opstalverzekering-Heerde, polis-Haren, verzekeringspakket-Grootegast, Heerde en woonhuisverzekering-Heemstede
opstalverzekering-heiloo

Woonhuisverzekering vergelijken in Heiloo, april 2024

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door aanrijding en aanvaring, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), inbraak. Noemenswaardig: Deze dekking regelt uitsluitend datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld het leidingwerk. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen als medische apparatuur of een kapotte laptop). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Heiloo? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Premie: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Het eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Heiloo, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Heiloo. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (bijvoorbeeld door een omgevallen boom, vandalisme, brand of explosie, inbraak en diefstal), dan dienen natuurlijk de dekking en de service uitstekend te werken. Middels de vergelijkingssoftware vind je direct uit welke optie bij je past. De kosten van partijen als Klaverblad en Centraal Beheer liggen tussen de €5,75 tot €13,5. Voer in de basis eerst jouw wensen in, bereken de premie, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: EAG Assuradeuren afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Basisgegevens invullen

  Als eerst vul je de geboortedatum in, omgeving (1850) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat je moet invullen: soort woning, dakconstructie (plat, riet), aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je opent nu de relevante verzekeringen die rijmen met jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Heiloo? De reguliere verzekeringen liggen tussen de €7 en €12,75. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Heiloo? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk) en/of Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk). Liever laten adviseren? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Heiloo.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Heiloo afsluiten? Vind de best beoordeelde of goedkoopste polis voor postcode 1850, 1851, 1852, 1853, 1906.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Noord-Holland in april 2024

 • ZLM Gezinspakket
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • SNS Inboedel en opstal
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • ZLM Inboedel
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat adviseurs vaak aanraden is allebei deze producten te regelen bij dezelfde aanbieder. Bij schade aan je huis, komt er geen discussie over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We onderscheiden nog een aantal verzekeringen die te combineren zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering gewoonlijk in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere mogelijkheden zijn: huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Bijvoorbeeld wateroverlast, blikseminslag, diefstal, schade door olie, rook en roet of olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, brand of explosie. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door constructie- of installatiefouten, atoomkernreacties, overstromingen, oorlogsgeweld of storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel en glasschade of schade aan de fundering wordt meestal niet gedekt. Onderstaand lees je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door o.a. een flinke storm of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Echter, een bal door de ruit valt vaak buiten de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je overkapping, volière, garage, schuur en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Belangrijk: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Veel aanbieders hanteren een quotum voor aantal M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan tuinhuisjes. Wellicht is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Een uitkomst in buurten als: Blockhovepark, Heiloo Noord-West, Heiloo-Midden, Heiloo-West, Stationsomgeving, Ypestein, Heiloo-Oost, Heiloo Zuid-West.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

R. van Wijk, Heiloo (april 2024)