Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Erlecom

Met een opstalverzekering in Erlecom – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning wat te maken heeft met zaken als storm (vanaf windkracht 7), brand, inbraak, wateroverlast. Met opstal bedoelen we alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld de vloerverwarming, of denk aan de heg. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vaak wel een goed idee. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Middels onze vergelijktool vergelijk jij direct vele opstalverzekeringen van populaire bedrijven als ZLM, DAK of Nationale Nederlanden op service en prijs. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Erlecom, gemeente Berg en Dal, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBerg en Dal
Netnummer024 (+3124)
Bewoners 34574
Postcodegebieden6577
BuurtschappenBeek
Plaatsen in de regioverzekering-ooij, opstalverzekering-millingen-aan-de-rijn, polis-weurt, verzekering-hoensbroek, woonhuisverzekering-hoensbroek en heilig-landstichting
opstalverzekering-erlecom

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Erlecom, juli 2024

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Onder andere door aanrijding en aanvaring, blikseminslag, brand, diefstal. Noemenswaardig: Deze dekking sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Onder andere de vaatwasser. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen als toiletartikelen of een stukke televisie). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Erlecom? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijs: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Erlecom, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Erlecom. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (bijvoorbeeld door een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, brand of explosie, wateroverlast), dan dienen uiteraard de service en uitkeringen uitstekend te werken. Geholpen door onze service-tool vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van verzekeringsmaatschappijen als Delta Lloyd of ABN AMRO liggen tussen de €8,25 en €10,75. Vul hierboven eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en filter pas hierna op prijs. Zo heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: InShared afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (6577) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Benodigde info: type woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de algehele afwerking van het huis.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je achterhaalt vervolgens de verkrijgbare woonhuisverzekeringen die overeenkomen met de opgegeven info.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Erlecom? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €7,5 tot €14,5. Het feitelijke maandbedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde
 • Datum bouw
 • Regio
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier achterhaal ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Erlecom? Dit kan zonder moeite: start de opstal vergelijker. Specificeer jouw situatie, klik alle af te sluiten modules aan, neem de tarieven door en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Voorbeelden van pakketten zijn Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid en ook Bovag Thuispakket (EUG). Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Erlecom.

Vergelijk opstalverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Berg en Dal afsluiten? Vind de meest populaire of de meest betaalbare maatschappij voor postcode 6577.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in juli 2024

 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • ZLM Inboedel
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • ZLM Inboedel
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering onder te brengen bij één maatschappij. Bij constatering van schades in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Grip op de kosten
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die jij kunt aanklikken. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: caravanverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat paraat bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn brand, wateroverlast, vandalisme, diefstal of wateroverlast, schroeien of smelten, olie, rook en roet, inbraak en diefstal. Noemenswaardig: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door constructie- of installatiefouten, normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, roekeloosheid en opzet of bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt en schade aan fundering / glas staat vaak buiten de polis. Hieronder ontdek je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Daarom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen aan de hand van het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. inbraak of brand zit vaak bij de polis in. Toch, een bal door de ruit zit vaak niet in de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw volière, tuinhuisje, overkapping, garage en opzichzelfstaande hokken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. De meeste verzekeraars staan garant voor de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan bloemen planten. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Een uitkomst in buurten als: Beek, Berg en Dal, Breedeweg, De Horst, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen, Ubbergen.

‘Een polis afgestemd op mijn situatie

C. van der Meulen, Erlecom (juli 2024)