Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Ooij

Met een opstalverzekering in Ooij (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker jij de schades gericht aan jouw woning door toedoen van zaken als blikseminslag, diefstal, wateroverlast, ontploffing. Het begrip opstal slaat op; alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan het leidingwerk, en ook de schutting. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar beslist wel aan te raden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met behulp van onze vergelijktool vergelijk je direct alle belangrijke opstalverzekeringen van klantvriendelijke bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen, Allsecur of REAAL Verzekeringen op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Ooij, gemeente Berg en Dal, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBerg en Dal
(Net) nummer024 (+3124)
Inwoners 34574
Postcodegebied6576
WijkenBeek
Plaatsen in de omgevingverzekering-persingen, opstalverzekering-heilig-landstichting, polis-eygelshoven, verzekering-wijnandsrade, woonhuisverzekering-wijnandsrade en groesbeek
opstalverzekering-ooij

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Ooij, juni 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door schade door olie, rook en roet, vandalisme, aanrijding en aanvaring, diefstal. Belangrijk: Deze dekking dekt enkel schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals het plafond. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items zoals pannen/schalen of schade aan de keuken). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Ooij? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijs: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Ooij, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Ooij. In een scenario dat je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door schroeien of smelten, inbraak en diefstal, vandalisme, wateroverlast), dan behoren uiteraard de dekking en de service in orde te zijn. Met behulp van onze vergelijker kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijsstelling van aanbieders zoals FBTO en Reaal variëren tussen de €5,5 tot €12. Vul hierboven eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en filter pas hierna op prijs. Op basis daarvan heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: ING afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonlijke gegevens

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcode (6576) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: type woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren type afwerking (luxe of normaal).

 4. Premies berekenen

  Je opent hierna de verkrijgbare verzekeraars die voldoen aan jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Ooij? De modale polissen liggen tussen de €8,5 en €14,25. Het feitelijke maandbedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Soort dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Omgeving
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Ooij? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Je vindt pakketten als ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid) en Bruns ten Brink Brand Combi Compleet. Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Ooij.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Berg en Dal afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of goedkoopste aanbieder voor regio 6576.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in juni 2024

 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen onder te brengen bij eenzelfde verzekeraar. Wanneer we spreken van schades aan je huis, kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal vergoedingen die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering gewoonlijk in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat paraat bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk dan aan ontploffing, schade door olie, rook en roet, inbraak, brand en schroeien of smelten, inbraak en diefstal, blikseminslag, vandalisme. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door overstromingen, aardbevingen, constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet of rook en roet uit open haard, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen en schade aan het glas of de fundering staat vaak buiten de polis. Verderop ontdek je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Heb je panelen op een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het zogenaamde huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is doorgaans geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als vandalisme of brand wordt meestal gedekt. Maar, een voetbal die door de ruit vliegt wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw volière, schuur, tuinhuisje, garage en opzichzelfstaande hokken zijn standaard meeverzekerd. Belangrijk: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse maatschappijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. straatwerk. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Een uitkomst in buurten als: Beek, Berg en Dal, Breedeweg, De Horst, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen, Ubbergen.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

X. Mol, Ooij (juni 2024)