Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Persingen

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Persingen – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan bijvoorbeeldbrand, ontploffing, aanrijding en aanvaring, diefstal. Met opstal bedoelen we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Denk dan aan de waterafvoer, of bijvoorbeeld de elektriciteit. Het is niet bij wet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met behulp van onze vergelijktool vergelijk je moeiteloos een aantal opstalverzekeringen van professionele maatschappijen als bijv. Ditzo, Centraal Beheer of London Verzekeringen op service en prijs. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Persingen, gemeente Berg en Dal, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBerg en Dal
(Regio) nummer024 (+3124)
Inwoners 34574
Postcodes6575
WijkenBeek
Naburige plaatsenverzekering-ubbergen, opstalverzekering-groesbeek, polis-bingelrade, verzekering-baneheide, woonhuisverzekering-baneheide en weurt
opstalverzekering-persingen

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Persingen, april 2024

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door ontploffing, brand, schade door olie, rook en roet, diefstal. Goed om te weten: Dit type verzekering verzekert alleen uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Denk aan de garage. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals blender of een stukke koelkast). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Persingen? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Reviews: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Kosten: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • De eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Persingen, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Persingen. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door inbraak en diefstal, een omgevallen boom, schroeien of smelten, olie, rook en roet), dan dienen natuurlijk de schadeafhandeling en dekkingen goed geregeld te zijn. Geholpen door onze service-tool vind je direct uit welke optie bij je past. De tarieven van bedrijven zoals Nationale Nederlanden of Unigarant liggen tussen de €6,25 tot €13,75. Vul hierboven in waar jouw verzekering aan moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op basis daarvan heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Independer afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonlijke gegevens

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (6575) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: type woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en bouwjaar woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Premies berekenen

  Je opent nu de relevante opstalverzekeringen die voldoen aan jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen doe je helemaal zelf online.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Persingen? De “normale” verzekeringen liggen tussen de €5 – €13,75. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwjaar
 • Omgeving
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor onze woning in Persingen? Dat is gemakkelijk: klik meteen door naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en kies de goedkoopste aanbieder. Voorbeelden van pakketten zijn Univé Opstalverzekering (EUG) en/of De Goudse Inboedelverzekering. Wil je er een expert naar laten kijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Persingen.

Vergelijk alle polissen

Direct de beste opstalverzekering in Berg en Dal afsluiten? Vind de best beoordeelde of gewoon een goedkope polis voor omgeving 6575.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • InShared Opstalverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren allebei deze producten te regelen bij één partij. Wanneer we spreken van schade aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Extra voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere vergoedingen die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor elk van buiten komend onheil. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Je kunt dan denken aan inbraak, wateroverlast, vandalisme, blikseminslag of wateroverlast, vandalisme, schroeien of smelten, inbraak en diefstal. Noemenswaardig: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten, overstromingen, oorlogsgeweld of ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, bevroren leidingen, weersinvloeden en schade aan fundering / glas zit vaak niet inbegrepen. Verderop ontdek je nuttige details over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas veroorzaakt door bijv. ontploffing of inbraak is in algemene zin vaak gedekt. Toch, een bal door de ruit is in de regel niet inbegrepen in de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een garage, overkapping, tuinhuisje, schuur en losse ruimtes / vertrekken zijn standaard meeverzekerd. Let op: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele maatschappijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan tuinhuisjes. Wellicht is een speciale tuinverzekering benodigd. Een uitkomst in buurten als: Beek, Berg en Dal, Breedeweg, De Horst, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen, Ubbergen.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

O. de Wit, Persingen (april 2024)