Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Ubbergen

Met een opstalverzekering in Ubbergen – ook wel woonhuisverzekering – verzeker jij de schade aan jouw woning die ontstaan zijn door zaken als vandalisme, schade door olie, rook en roet, ontploffing, wateroverlast. Met opstal bedoelen we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Denk dan aan een badkamer, en tevens de vaatwasser. Het is niet bij wet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Via deze website vergelijk jij online de meeste opstalverzekeringen van professionele partijen zoals o.a. Huis In Eén Verzekeringen, Aegon of Lancyr op voorwaarden en tarieven. De premies hangen af van je adres. Bekijk de laagste premie in Ubbergen, gemeente Berg en Dal, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBerg en Dal
(Net) nummer024 (+3124)
Aantal inwoners 34574
Postcodes6573
BuurtschappenBeek
Plaatsen in de regioverzekering-millingen-aan-de-rijn, opstalverzekering-weurt, polis-jabeek, verzekering-bocholtz, woonhuisverzekering-bocholtz en eygelshoven
opstalverzekering-ubbergen

Online woonhuisverzekering vergelijken in Ubbergen, juli 2024

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Onder andere door aanrijding en aanvaring, ontploffing, brand, storm (vanaf windkracht 7). Noemenswaardig: Deze verzekering sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld een vaste vloer. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenals mobiele telefoons of een defecte computer). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Ubbergen? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Ervaringen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Premie: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillig eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Ubbergen, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Ubbergen. Op het moment dat er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door schroeien of smelten, blikseminslag, brand of explosie, olie, rook en roet), dan behoren met name de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Dankzij onze service-tool vind je direct uit welke optie bij je past. De tarieven van verzekeraars als NowGo en Aegon liggen tussen de €8,75 – €11,25. Voer in de bovenstaande vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, bereken de premie, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcode (6573) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: kenmerken huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de algehele afwerking van het huis.

 4. Online premie berekenen

  Je achterhaalt vervolgens de beste woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Ubbergen? De “normale” polissen liggen tussen de €6,25 tot €10,5. Het daadwerkelijke tarief is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Datum bouw
 • Woonplaats
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor woningen in Ubbergen? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Specificeer jouw situatie, klik alle af te sluiten modules aan, neem de tarieven door en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet en ook Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Ubbergen.

Vergelijk alle polissen

Meteen de beste opstalverzekering in Berg en Dal afsluiten? Check de beste of goedkoopste maatschappij voor omgeving 6573, 6574.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Gelderland in juli 2024

 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • ANWB Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd allebei deze producten te regelen bij eenzelfde partij. Bij constatering van schade m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Overzichtelijk
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Één maandelijkse nota
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We spreken nog over meerdere modules die je kunt toevoegen. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering doorgaans in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Een allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk dan aan diefstal, ontploffing, inbraak, wateroverlast en wateroverlast, vandalisme, brand of explosie, blikseminslag. Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades die wordt veroorzaakt door overstromingen, atoomkernreacties, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik of bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden en schade aan het glas of de fundering wordt meestal niet gedekt. Hieronder vind je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Huur je? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het zogenaamde huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. brand of ontploffing zit vaak bij de polis in. Maar, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt niet meegenomen door de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een volière, tuinhuisje, overkapping, schuur en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Belangrijk: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige partijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Genoeg verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bloemen planten. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Een uitkomst in buurten als: Beek, Berg en Dal, Breedeweg, De Horst, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen, Ubbergen.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

X. Kuijpers, Ubbergen (juli 2024)