Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Goes

Door middel van een opstalverzekering in Goes – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning door toedoen van o.a. aanrijding en aanvaring, inbraak, ontploffing, blikseminslag. Onder opstal verstaan we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Denk dan aan dakpannen, en tevens een vaste vloer. Het is niet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met behulp van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je gemakkelijk vele opstalverzekeringen van gevestigde partijen zoals o.a. Zelf, Bovag of Polis Direct op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Goes, gemeente Goes, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteGoes
Regionummer0113 (+31113)
Aantal inwoners 37207
Postcodegebieden4458
BuurtenGoes
Naburige plaatsenverzekering-Goeree-Overflakkee, opstalverzekering-Borger-Odoorn, polis-Woensdrecht, verzekeringspakket-Veldhoven, Gemert-Bakel en woonhuisverzekering-Geldrop-Mierlo
opstalverzekering-goes

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Goes, maart 2023

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Dat kan gaat om schade door schade door olie, rook en roet, wateroverlast, diefstal, blikseminslag. Belangrijk: Deze dekking sluit je af voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals de ramen. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items als broodbakmachine of een kapotte koelkast). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Goes? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Klantenservice: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Goes, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Goes. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (bijvoorbeeld door een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, wateroverlast, vandalisme), dan dienen uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen in orde te zijn. Geholpen door onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De tarieven van maatschappijen zoals FBTO of SNS zitten maandelijks tussen €7,5 en €14,5. Voer bovenaan in de tool je complete wensenlijstje in, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Op basis daarvan zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: ASR Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcode (4458) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Basisinformatie woning

  Benodigde info: soort huis, constructie en materiaal, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je opent daarna de relevante woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Goes? De “normale” polissen variëren tussen de €8 en €13,25. De hoogte van de premie is iets wat per woning weer anders is. Deze factoren zijn van belang:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwjaar
 • Regio
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Goes? Dit kan zonder moeite: navigeer naar de vergelijker. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, vergelijk de prijzen en neem het beste aanbod. Jij kan woonpakketten vinden als FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget. Liever laten adviseren? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Goes.

Start vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Goes afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of gewoon een goedkope verzekeraar voor omgeving 4458, 4460, 4461, 4462, 4463, 4464, 4465, 4472.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zeeland in maart 2023

 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • ZLM Inboedel
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Nog meer korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is allebei deze producten te regelen bij dezelfde verzekeraar. Wanneer we spreken van schade m.b.t. je huis kom je niet in onenigheid over wie welke schade vergoedt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketkorting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering gewoonlijk in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Zo’n all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Bijvoorbeeld aanrijding en aanvaring, wateroverlast, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7) en olie, rook en roet, inbraak en diefstal, brand of explosie, vandalisme. Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van aardbevingen, constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld, overstromingen of grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan fundering / glas staat vaak buiten de polis. Hierna ontdek je aanvullende info veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. brand of vandalisme zit doorgaans in de verzekering. Echter, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt niet meegenomen door de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n garage, overkapping, volière, schuur en andere bijgebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Belangrijk: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Een aantal assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als schuurtjes. Mogelijk is een speciale tuinverzekering benodigd. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Goes, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kattendijke, ‘s-Heer-Arendskerke, Eindewege, ‘s-Heer-Hendrikskinderen, Wolphaartsdijk, Oud-Sabbinge.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

Dhr. Willems, Goes (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente