Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Geldrop-Mierlo

Aan de hand van een opstalverzekering in Geldrop-Mierlo – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker jij de schade aan jouw huis die ontstaan zijn door aspecten als diefstal, wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme. De term opstal betekent; alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan het kozijn, en tevens de waterafvoer. Het is geen vereiste, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Aan de hand van onze vergelijker vergelijk jij direct alle belangrijke opstalverzekeringen van populaire assuradeurs zoals o.a. Ditzo, ANWB of Nederlanden van Nu op service en prijs. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Geldrop-Mierlo, gemeente Geldrop-Mierlo, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGeldrop-Mierlo
Netnummer040 (+3140)
Bewoners 38893
Postcodegebied5563
BuurtenGeldrop
Plaatsen in de omgevingverzekering-Geldermalsen, opstalverzekering-Etten-Leur, polis-Eemsmond, verzekeringspakket-Diemen, Ermelo en woonhuisverzekering-Epe
opstalverzekering-geldrop-mierlo

Online woonhuisverzekering vergelijken in Geldrop-Mierlo, juni 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door inbraak, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet, brand. Niet vergeten: Deze dekking regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Onder andere het kozijn. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (hiermee verzeker je de losse spullenzoals strijkijzer of schade aan een vloerkleed). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Geldrop-Mierlo? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarieven: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Geldrop-Mierlo, is het handig verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Geldrop-Mierlo. Wanneer er sprake is van schade aan de woning (bijvoorbeeld door brand of explosie, vandalisme, blikseminslag, een omgevallen boom), dan behoren zeker de dekking en de service uitstekend te werken. Via ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies verzekeringsmaatschappijen zoals Independer of Allsecur liggen tussen de €5 – €10,25. Voer in de basis je complete wensenlijstje in, bereken de premie, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Univé opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcode (5563) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt in de volgende stap de actuele polissen die overeenkomen met jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Geldrop-Mierlo? De gemiddelde polissen zitten maandelijks tussen €7 tot €11,5. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Datum bouw
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Geldrop-Mierlo? Het is simpel: navigeer naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Voorbeelden van pakketten zijn Allianz Inboedelverzekering (EUG) en Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk). Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Geldrop-Mierlo.

Vergelijk alle polissen

Direct de beste opstalverzekering in Geldrop-Mierlo afsluiten? Vind de best gewaardeerde of gewoon een goedkope maatschappij voor regio 5563, 5660, 5661, 5662, 5663, 5664, 5665, 5666, 5667.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Brabant in juni 2024

 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • HEMA Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • HEMA Opstalverzekering
 • Generali Inboedelverzekering
 • Aegon Inboedel Basis
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Goudse Opstalverzekering

Extra voordeel met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen te regelen bij de identieke verzekeraar. Wanneer we spreken van schades in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakket-voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er bestaan nog een aantal dekkingen die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering gewoonlijk in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en dekt bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk aan voorvallen als schade door olie, rook en roet, brand, ontploffing, diefstal en blikseminslag, olie, rook en roet, schroeien of smelten, wateroverlast. Noemenswaardig: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door overstromingen, atoomkernreacties, slecht onderhoud, roekeloosheid en opzet of grondwater in de woning, weersinvloeden, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop vind je nuttige details over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Derhalve wordt schade hieraan vergoed. Huur je? Je kunt ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door o.a. een brandje is in algemene zin vaak gedekt. Maar, een bal door de ruit zit vaak niet in de woonhuisverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw tuinhuisje, garage, volière, overkapping en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan schuttingen. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Geldrop, Mierlo.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

L. Kok, Geldrop-Mierlo (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente