Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Geldermalsen

Via de opstalverzekering in Geldermalsen – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis wat gerelateerd is aan aspecten als vandalisme, brand, aanrijding en aanvaring, wateroverlast. Onder opstal verstaan we de dingen die vast aan de woning zitten. Denk dan aan de ramen, of denk aan de heg. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels onze vergelijktool vergelijk je eenvoudig de meeste opstalverzekeringen van erkende partijen zoals o.a. Delta Lloyd, Allsecur of ING op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Geldermalsen, gemeente Geldermalsen, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteGeldermalsen
Regionummer0345 (+31345)
Bewoners 26346
Postcodegebied4190
BuurtschappenGeldermalsen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Geertruidenberg, opstalverzekering-Enschede, polis-Eersel, verzekeringspakket-Dordrecht, Epe en woonhuisverzekering-Enschede
opstalverzekering-geldermalsen

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Geldermalsen, april 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, diefstal, brand. Let op: Deze dekking is er alleen voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Bijvoorbeeld een vaste vloer. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met zo’n polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals vloerbedekking of een defecte koelkast). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Geldermalsen? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarieven: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Geldermalsen, is het verstandig om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Geldermalsen. Mocht de situatie zich voordoen dat je te maken hebt met schade in de woning (zoals bijv. door vandalisme, schroeien of smelten, olie, rook en roet, een omgevallen boom), dan dienen natuurlijk de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Geholpen door de vergelijkingstool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De kosten van partijen als HEMA en Allsecur zitten maandelijks tussen €5,5 tot €11,5. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, check de maandelijkse kosten, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Ditzo pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Basisgegevens invullen

  Begin met jouw geboortedatum, postcode (4190) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Basisinformatie woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte, aantal kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet in de volgende stap de beschikbare verzekeraars die matchen met jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Geldermalsen? De modale polissen liggen tussen de €5 tot €13. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Geldermalsen? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, klik alle af te sluiten modules aan, check alle kosten, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering of EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk). Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Geldermalsen.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Geldermalsen afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of gewoon een goedkope verzekeraar voor postcode 4190, 4191.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat wij aanraden is beide polissen te nemen bij de identieke maatschappij. In het geval van schade aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatie-korting
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante verzekeringen die samen te voegen zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering doorgaans in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: ongevallenverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De All risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt dekking tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Je kunt dan denken aan diefstal, vandalisme, inbraak, brand of schroeien of smelten, brand of explosie, vandalisme, een omgevallen boom. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt en fundering- of glasschade wordt in de regel niet afgedekt. Hierna ontdek je praktische informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Huur je? Je kunt ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. storm of brand zit doorgaans in de verzekering. Let op, een voetbal die door de ruit vliegt valt vaak buiten de opstalpolis. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n schuur, garage, tuinhuisje, volière en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. De meeste verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als overkappingen. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Relevant in wijken zoals: Geldermalsen, Deil, Beesd, Buurmalsen.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

E. Maas, Geldermalsen (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente