Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Hardenberg

Met een opstalverzekering in Hardenberg – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades gericht aan jouw woning door toedoen van aspecten als storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, vandalisme, inbraak. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Onder andere de garage, en tevens de elektriciteit. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Middels onze vergelijker vergelijk je gemakkelijk de best beoordeelde opstalverzekeringen van betrouwbare bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen, Bovag of Polis Direct op service en prijs. Prijzen verschillen per regio. Ontdek de goedkoopste polis in Hardenberg, gemeente Hardenberg, Overijssel.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Netnummer0523 (+31523)
Bewoners 59687
Postcodes7770
BuurtenAne
Plaatsen nabijverzekering-Halderberge, opstalverzekering-Grootegast, polis-Deurne, verzekeringspakket-Bloemendaal, Haaren en woonhuisverzekering-Haaksbergen
opstalverzekering-hardenberg

Woonhuisverzekering vergelijken in Hardenberg, juli 2024

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door blikseminslag, ontploffing, inbraak, schade door olie, rook en roet. Let op: Deze polis dekt enkel alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Bijvoorbeeld de keuken. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (daarmee krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals droger of een stukke koelkast). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Hardenberg? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Uitkeringen:Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Recensies: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Premie: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Hardenberg, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Hardenberg. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (bijvoorbeeld door een omgevallen boom, wateroverlast, blikseminslag, brand of explosie), dan dienen met name de dekking en de service in orde te zijn. Middels ons vergelijkscript kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van assuradeurs als InShared of Aegon liggen tussen de €7 – €13,75. Voer in de basis je complete wensenlijstje in, vergelijk de tarieven, en vergelijk pas hierna op prijs. Zo heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Aon Direct dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonlijke gegevens

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (7770) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: type huis, constructie en materiaal, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je achterhaalt hierna de verkrijgbare verzekeraars die rijmen met jouw zoekvraag.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Hardenberg? De “normale” verzekeringen liggen tussen de €9,5 – €14,75. De hoogte van de premie is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwjaar
 • Regio
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Hardenberg? Heel eenvoudig: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, bereken de premie, en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid) of Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk. Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Hardenberg.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Hardenberg afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of gewoon een goedkope verzekeraar voor de buurt 7770, 7771, 7772, 7773.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Overijssel in juli 2024

 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Lancyr Woonverzekering
 • SNS Woonhuisverzekering
 • ZLM Gezinspakket
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat wij aanraden is beide polissen te regelen bij de identieke verzekeraar. In het geval van schades rondom je woning, komt er geen discussie over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatievoordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere verzekeringen die je kunt combineren. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Een allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt dekking tegen vrijwel elke soort schade. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld vandalisme, ontploffing, brand, schade door olie, rook en roet en brand of explosie, vandalisme, olie, rook en roet, schroeien of smelten. Goed om te weten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door overstromingen, oorlogsgeweld, roekeloosheid en opzet, aardbevingen of storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, weersinvloeden en fundering- of glasschade wordt meestal niet gedekt. Hieronder bekijk je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Daarom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. brand of ontploffing is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een ingegooide ruit zit vaak niet in de opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Je garage, overkapping, tuinhuisje, schuur en losse vertrekken / objecten zitten in de meeste opstalverzekeringen. Belangrijk: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Diverse assuradeurs stellen beperkingen aan het aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Genoeg verzekeraars verzekeren ook kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan straatwerk. Wellicht is een aparte tuinverzekering nodig. Relevant in wijken zoals: Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

Z. Smeets, Hardenberg (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente