Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bergentheim

Via de opstalverzekering in Bergentheim – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis die ontstaan zijn door aspecten als vandalisme, diefstal, inbraak, brand. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Neem nou de bezemkast, en tevens de schoorsteen. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Door middel van onze vergelijktool vergelijk jij snel de meest afgesloten opstalverzekeringen van klantvriendelijke aanbieders zoals bijv. FBTO, Allsecur of London Verzekeringen op service en prijs. De premies hangen af van je adres. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Bergentheim, gemeente Hardenberg, Overijssel.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Netnummer0523 (+31523)
Inwoners 59687
Postcodegebieden7690
BuurtenAne
Plaatsen in de buurtverzekering-daarle, opstalverzekering-beerzerveld, polis-geesteren, verzekering-hezingen, woonhuisverzekering-hezingen en vroomshoop
opstalverzekering-bergentheim

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Bergentheim, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door aanrijding en aanvaring, blikseminslag, diefstal, brand. Niet vergeten: Dit type verzekering dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Zaken als het dak. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals vloerbedekking of een stukke televisie). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Bergentheim? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Uitkeringen:Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Meningen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Kosten: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Bergentheim, dan is het slim om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Bergentheim. In een scenario dat je problemen in de woning krijgt (denk aan een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, inbraak en diefstal, olie, rook en roet), dan dienen natuurlijk de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Dankzij ons vergelijkscript vind je direct uit welke optie bij je past. De kosten van maatschappijen als HEMA en/of Reaal liggen tussen de €8,25 en €11,25. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en filter pas hierna op prijs. Zo voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Centraal Beheer afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (7690) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Gevraagde gegevens: soort woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je bekijkt daarna de verkrijgbare polissen die overeenkomen met jouw wensen.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een overstap van dekking of een module afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Bergentheim? De modale polissen variëren tussen de €6 en €11,75. De exacte premie is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde
 • Leeftijd woning
 • Omgeving
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Bergentheim? Het is simpel: open de vergelijkingstool. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, bereken de premie, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering of Lancyr Woonhuisverzekering. Heb je hulp nodig? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Bergentheim.

Vergelijk alle polissen

Direct de beste opstalverzekering in Hardenberg afsluiten? Stap over naar de meest populaire of goedkoopste verzekering voor omgeving 7690, 7691.

Veel gekozen woonverzekeringen in Overijssel in april 2024

 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd allebei deze producten te nemen bij eenzelfde aanbieder. Bij schade rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die je kunt combineren. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Wat je ook steeds meer ziet: motorverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt dekking tegen vrijwel elke soort schade. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk aan voorvallen als diefstal, blikseminslag, inbraak, aanrijding en aanvaring of schroeien of smelten, vandalisme, blikseminslag, inbraak en diefstal. Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades die wordt veroorzaakt door roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten, overstromingen of storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop bekijk je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. inbraak of brand is vaak inbegrepen. Maar, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt meestal niet gedekt door de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n tuinhuisje, garage, schuur, volière en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Let op: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel partijen werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bestratingen. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Relevant in wijken zoals: Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

Familie. de Boer, Bergentheim (april 2024)