Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oene

Met een opstalverzekering in Oene – ook wel woonhuisverzekering – dek je schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan aspecten als vandalisme, inbraak, storm (vanaf windkracht 7), diefstal. De term opstal betekent; alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Neem nou de ramen, of denk aan het kozijn. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met behulp van onze vergelijker vergelijk je online alle belangrijke opstalverzekeringen van klantvriendelijke bedrijven zoals o.a. Univé, Avéro Achmea of Nationale Nederlanden op voorwaarden en tarieven. De premies hangen af van je adres. Stap over naar de beste aanbieder in Oene, gemeente Epe, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteEpe
Netnummer0578 (+31578)
Aantal inwoners 32282
Postcodegebied8167
WijkenEpe
Plaatsen in de regioverzekering-emst, opstalverzekering-giethmen, polis-heino, verzekering-oosterwolde, woonhuisverzekering-oosterwolde en dalmsholte
opstalverzekering-oene

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Oene, juni 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Denk aan schades veroorzaakt door blikseminslag, schade door olie, rook en roet, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7). Belangrijk: Dit type verzekering regelt uitsluitend een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan de garage. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (hiermee verzeker je de losse spullenzoals pannen/schalen of schade aan meubels). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Oene? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • De eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Oene, dan is het slim om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Oene. Mocht de situatie zich voordoen dat je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door een omgevallen boom, schroeien of smelten, olie, rook en roet, vandalisme), dan dienen zeker de schadeafhandeling en dekkingen goed geregeld te zijn. Geholpen door onze vergelijker kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De kosten van partijen zoals HEMA en Verzekeruzelf.nl schommelen tussen €9,25 en €14,75. Voer in de basis je complete wensenlijstje in, bekijk de kosten per maand, en kijk pas daarna naar de premies. Zo heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: nowGo polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Basisgegevens invullen

  Als eerst vul je de geboortedatum in, adres (8167) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat belangrijk is: beschrijving woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en bouwjaar woning.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Online premie berekenen

  Je bekijkt hierna de verkrijgbare woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Oene? De gemiddelde verzekeringen variëren tussen de €9,25 – €12. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Regio
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor onze woning in Oene? Dit kan zonder moeite: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, vergelijk de prijzen en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Jij kan woonpakketten vinden als Klaverblad Inboedelverzekering Budget en Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk. Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Oene.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Epe afsluiten? Ontdek de hoogst gewaardeerde of gewoon een goedkope verzekeraar voor regio 8167.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in juni 2024

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • SNS Inboedel en opstal
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen te nemen bij de identieke assuradeur. Indien de situatie zich voordoet van schades m.b.t. je huis komt er geen discussie over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal zekerheden die samen te voegen zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering gewoonlijk in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn schade door olie, rook en roet, ontploffing, wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7) of een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, inbraak en diefstal, blikseminslag. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, oorlogsgeweld, overstromingen of weersinvloeden, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning en fundering- of glasschade wordt meestal niet gedekt. Verderop tref je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Je kunt ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in de regel niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. vandalisme of brand zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een ingegooide ruit zit vaak niet in de woonverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n volière, garage, tuinhuisje, schuur en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Advies: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Diverse assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Veel verzekeraars verzekeren ook kosten van schades in de tuin aan bijv. tuinhuisjes. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Epe, Emst, Vaassen, Bosgebied.

‘Een totale woonverzekering voor alles

Mevr. Bakker, Oene (juni 2024)