Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Spaubeek

Aan de hand van een opstalverzekering in Spaubeek – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis wat te maken heeft met o.a. inbraak, blikseminslag, vandalisme, aanrijding en aanvaring. Onder opstal verstaan we de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou de tegelvloer, of denk aan een zwembad. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij eenvoudig een aantal opstalverzekeringen van betrouwbare bedrijven zoals bijv. Unigarant, Centraal Beheer of InShared op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Kies een geschikt woonpakket in Spaubeek, gemeente Beek, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteBeek
(Regio) nummer046 (+3146)
Aantal inwoners 16068
Postcodegebied6176
WijkenBeek
Naburige plaatsenverzekering-sweikhuizen, opstalverzekering-windraak, polis-einighausen, verzekering-born, woonhuisverzekering-born en munstergeleen
opstalverzekering-spaubeek

Woonhuisverzekering vergelijken in Spaubeek, september 2021

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Denk aan schades veroorzaakt door ontploffing, inbraak, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag. Let op: Deze polis verzekert alleen uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld de meterkast. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenzoals tegelvloer of gebroken servies). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Spaubeek? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Klantenservice: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Spaubeek, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Spaubeek. Wanneer je te maken hebt met schade in de woning (denk aan olie, rook en roet, brand of explosie, wateroverlast, een omgevallen boom), dan horen zeker de dekking en de service direct op gang te komen. Middels de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van assuradeurs zoals Independer en/of ASR Verzekeringen zitten maandelijks tussen €5,5 tot €12,25. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Bruns ten Brink september 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, adres (6176) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Bijvoorbeeld: type huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft daarna de verkrijgbare verzekeringen die voldoen aan jouw wensen.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Spaubeek? De gemiddelde premies liggen tussen de €6 – €14. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Spaubeek? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Beantwoord de vragen, kies de gewenste dekking, bereken de premie, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid) en/of Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid). Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Spaubeek.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Beek afsluiten? Bekijk de hoogst gewaardeerde of voordeligste verzekeraar voor postcode 6176.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Limburg in september 2021

 • InShared Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal

Extra voordeel met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is de inboedel- en opstalverzekering aan te vragen bij dezelfde verzekeraar. Bij schades m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wie welke schade vergoedt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. gewoonlijk in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, schade door olie, rook en roet, brand of inbraak en diefstal, vandalisme, blikseminslag, olie, rook en roet. Niet vergeten: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van oorlogsgeweld, atoomkernreacties, overstromingen, roekeloosheid en opzet of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7 en fundering- of glasschade wordt meestal niet gedekt. Hieronder vind je handige info over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. ontploffing of inbraak wordt meestal gedekt. Toch, een voetbal die door de ruit vliegt valt niet onder jouw opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Jouw volière, garage, overkapping, schuur en opzichzelfstaande hokken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Een aantal partijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Veel verzekeraars verzekeren ook kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan bloemen planten. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Beek – Spaubeek, Beek-Zuid.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

R. Boer, Spaubeek (september 2021)