Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Einighausen

Aan de hand van een opstalverzekering in Einighausen – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades gericht aan jouw woning die ontstaan zijn door situaties als storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, blikseminslag, schade door olie, rook en roet. Het begrip opstal slaat op; alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld een houten vloer, of bijvoorbeeld het plafond. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je eenvoudig de best beoordeelde opstalverzekeringen van populaire aanbieders als ZLM, ANWB of Lancyr op prijs en kwaliteit. Je woonadres heeft invloed op de premie. Kies een geschikt woonpakket in Einighausen, gemeente Sittard-Geleen, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Regionummer046 (+3146)
Aantal inwoners 93555
Postcodes6142
BuurtenLimbrichterveld
Naburige plaatsenverzekering-limbricht, opstalverzekering-grevenbicht, polis-holtum, verzekering-maria-hoop, woonhuisverzekering-maria-hoop en obbicht
opstalverzekering-einighausen

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Einighausen, maart 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Dat kan gaat om schade door inbraak, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, vandalisme. Let op: Deze verzekering verzekert alleen uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld de elektriciteit. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met zo’n polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen als vaatwasser of schade aan elektrische apparatuur). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Einighausen? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Beoordeling: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarieven: Hoe duur is de polis per maand?
 • De eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Einighausen, is het verstandig om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Einighausen. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door een omgevallen boom, schroeien of smelten, wateroverlast, brand of explosie), dan horen zeker de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Middels de vergelijkingstool kan je hier zelf achter komen. De tarieven van verzekeringsmaatschappijen als InShared en Allianz liggen tussen de €9,25 tot €14. Voer bovenaan in de tool welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Allsecur maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (6142) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat belangrijk is: beschrijving woning, materiaal van jouw woning en constructie, aantal kamers, totale oppervlakte en bouwjaar woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je ziet nu de beste opstalverzekeringen die matchen met jouw zoekvraag.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Einighausen? De gemiddelde premies zitten maandelijks tussen €8,75 tot €14. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Einighausen? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Specificeer jouw situatie, bepaal welke dekkingen je wilt, check alle kosten, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering of juist Univé Opstalverzekering (EUG). Heb je hulp nodig? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Einighausen.

Vergelijk opstalverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Sittard-Geleen afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of voordeligste verzekering voor postcode 6142.

Veel gekozen woonverzekeringen in Limburg in maart 2023

 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • FBTO Woonpakket
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat in de regel aanbevolen wordt is de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij dezelfde maatschappij. Wanneer we spreken van schade in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal dekkingen die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Tevens zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering in de regel in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt garantie voor vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan schade door olie, rook en roet, ontploffing, wateroverlast, inbraak en wateroverlast, schroeien of smelten, brand of explosie, een omgevallen boom. Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van slecht onderhoud, atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet of bevroren leidingen, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder lees je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Zodoende wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? In dat geval kan je dit regelen via het zogenaamde huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. een brandje wordt meestal gedekt. Toch, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt meestal niet gedekt door de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  De tuinhuisje, schuur, volière, overkapping en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele verzekeraars stellen beperkingen aan het aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars verzekeren ook kosten van schades in de tuin aan bijv. straatwerk. In andere gevallen is een speciale tuinverzekering benodigd. Relevant in wijken zoals: Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

D. Smits, Einighausen (maart 2023)