Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Beek

Door middel van een opstalverzekering in Beek – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan situaties als inbraak, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, brand. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Neem nou de gang, en tevens de kozijnen. Het is geen vereiste, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van deze website vergelijk jij eenvoudig een aantal opstalverzekeringen van gevestigde verzekeraars als bijv. Huis In Eén Verzekeringen, ABN AMRO of Interpolis op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Stap over naar de beste aanbieder in Beek, gemeente Beek, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteBeek
(Regio) nummer0316 (+31316)
Bewoners 16068
Postcodes6190
WijkenBeek
Naburige plaatsenverzekering-Bedum, opstalverzekering-Zoeterwoude, polis-Wijchen, verzekeringspakket-Stein, Baarle-Nassau en woonhuisverzekering-Asten
opstalverzekering-beek

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Beek, juli 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door vandalisme, inbraak, blikseminslag, ontploffing. Niet vergeten: Deze verzekering is er alleen voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Onder andere de elektriciteit. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items als kampeerartikelen of een stukke wasmachine). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Beek? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Uitkeringen:Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Recensies: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarief: Aan welke kosten moet je denken?
 • Het eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Beek, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Beek. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (denk aan een omgevallen boom, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten), dan horen uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Geholpen door de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van assuradeurs zoals Lancyr en/of ABN AMRO zitten maandelijks tussen €5,25 en €12,25. Voer in de basis in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Lancyr polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (6190) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: type huis, constructie en materiaal, oppervlakte, aantal kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je opent daarna de beschikbare opstalverzekeringen die voldoen aan jouw wensen.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

De kosten van een opstalverzekering

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Beek? De “normale” polissen liggen tussen de €7 – €13,5. Het daadwerkelijke tarief is voor iedereen weer anders. Deze factoren zijn van belang:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwdatum
 • Omgeving
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn huis in Beek? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Jij kan woonpakketten vinden als ZLM Opstalverzekering en/of ASR Woonhuisverzekering (Allrisk). Wil je er een expert naar laten kijken? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Beek.

Vergelijk alle polissen

Direct de beste opstalverzekering in Beek afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of gewoon een goedkope verzekering voor postcode 6190, 6191, 7037.

Actuele woonverzekeringen in Limburg in juli 2024

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Reaal Inboedel (adviseur)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

In aanvulling op een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen af te sluiten bij eenzelfde verzekeraar. Bij schade in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We onderscheiden nog een aantal zekerheden die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: brommerverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Je kunt dan denken aan aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, brand, blikseminslag en wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, een omgevallen boom. Goed om te weten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen of storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, weersinvloeden en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Verderop vind je aanvullende info onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is vaak weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als een brandje is in algemene zin vaak gedekt. Maar, een ruit die perongeluk wordt ingegooid is in de regel niet inbegrepen in de woonhuisverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Je overkapping, garage, volière, tuinhuisje en opzichzelfstaande hokken zijn standaard meeverzekerd. Tip van de specialist: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Enkele verzekeraars werken met een maximum aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan bloemen planten. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Beek – Spaubeek, Beek-Zuid.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

Fam. Mol, Beek (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente