Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Zoeterwoude

Door middel van een opstalverzekering in Zoeterwoude – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan aspecten als inbraak, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, diefstal. Het begrip opstal slaat op; alles wat vast zit aan de woning. Onder andere de zonnepanelen , of denk aan de isolatie. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Middels deze website vergelijk jij eenvoudig vele opstalverzekeringen van betrouwbare bedrijven zoals o.a. Huis In Eén Verzekeringen, ANWB of OHRA op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Zoeterwoude, gemeente Zoeterwoude, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZoeterwoude
Regionummer071 (+3171)
Aantal inwoners 8119
Postcodegebieden2380
BuurtenZoeterwoude
Plaatsen in de omgevingverzekering-Zoetermeer, opstalverzekering-Zeist, polis-Westerwolde, verzekeringspakket-Vught, Zederik en woonhuisverzekering-Zandvoort
opstalverzekering-zoeterwoude

Woonhuisverzekering vergelijken in Zoeterwoude, februari 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door inbraak, vandalisme, blikseminslag, aanrijding en aanvaring. Goed om te weten: Deze module verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan het dak. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek jij waardevolle “losse” items zoals speelgoed of schade aan een vloerkleed). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Zoeterwoude? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Service: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Recensies: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Zoeterwoude, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Zoeterwoude. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (bijvoorbeeld door wateroverlast, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag), dan behoren in het bijzonder de dekking en de service picobello voor elkaar te zijn. Via ons vergelijkscript vind je direct uit welke optie bij je past. De kosten van verzekeraars zoals Interpolis of Centraal Beheer zitten maandelijks tussen €9,75 tot €13. Vul hierboven eerst jouw wensen in, neem alle premies door, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: OHRA polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (2380) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat belangrijk is: beschrijving woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Online premie berekenen

  Je ziet vervolgens de relevante verzekeringen die voldoen aan jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan iedereen zelf online regelen.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Zoeterwoude? De doorsnee polissen variëren tussen de €5,5 – €12,75. Het exacte bedrag is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Regio
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor huizen in Zoeterwoude? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, kies de gewenste dekking, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk) en Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid). Heb je hulp nodig? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Zoeterwoude.

Vergelijk opstalverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Zoeterwoude afsluiten? Ontdek de best beoordeelde of goedkoopste aanbieder voor postcode 2380, 2381, 2382.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Zuid-Holland in februari 2024

 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd allebei deze producten te nemen bij eenzelfde maatschappij. Bij schades rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We onderscheiden nog een aantal zekerheden die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn diefstal, aanrijding en aanvaring, vandalisme, schade door olie, rook en roet en een omgevallen boom, brand of explosie, wateroverlast, olie, rook en roet. Belangrijk: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen, oorlogsgeweld of ongedierte of schimmel, weersinvloeden, grondwater in de woning, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7 en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder ontdek je handige info over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is vaak overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als een flinke storm of inbraak wordt meestal gedekt. Alleen, een bal of ladder door een ruit zit vaak niet in de woonhuisverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Je tuinhuisje, volière, schuur, overkapping en losse vertrekken / objecten zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele partijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. De meeste verzekeraars dekken de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan schuttingen. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Een uitkomst in buurten als: Zoeterwoude, Hoge Rijndijk.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

N. Maas, Zoeterwoude (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente