Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Gelderswoude

Aan de hand van een opstalverzekering in Gelderswoude – alias woonhuisverzekering – verzeker jij de schades m.b.t. de woning die ontstaan zijn door onder andere ontploffing, vandalisme, brand, diefstal. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan het plafond, en tevens een tuinhek. Het is niet bij wet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij moeiteloos vele opstalverzekeringen van betrouwbare maatschappijen zoals o.a. De Goudse, ASR Verzekeringen of Nationale Nederlanden op prijs en kwaliteit. Je woonadres heeft invloed op de premie. Stap over naar de beste aanbieder in Gelderswoude, gemeente Zoeterwoude, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZoeterwoude
Regionummer079 (+3179)
Inwoners 8119
Postcodegebied2735
WijkenZoeterwoude
Plaatsen in de buurtverzekering-benthuizen, opstalverzekering-ter-heijde, polis-maasdijk, verzekering-nootdorp, woonhuisverzekering-nootdorp en monster
opstalverzekering-gelderswoude

Woonhuisverzekering vergelijken in Gelderswoude, juli 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door inbraak, diefstal, ontploffing, schade door olie, rook en roet. Goed om te weten: Deze polis dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld de bezemkast. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (hiermee verzeker je de losse spullenzoals oven of een kapotte televisie). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Gelderswoude? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Claims: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Gelderswoude, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Gelderswoude. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (denk aan wateroverlast, brand of explosie, schroeien of smelten, een omgevallen boom), dan behoren uiteraard de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Met behulp van ons vergelijkscript vind je direct uit welke optie bij je past. De tarieven van verzekeringsmaatschappijen zoals Generali en/of Aegon schommelen tussen €9,25 en €13,75. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en vergelijk pas hierna op prijs. Op basis daarvan heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: ABN AMRO dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (2735) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken huis, constructie en materiaal, woonoppervlakte / aantal ruimtes en opleverdatum van de woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je achterhaalt nu de beschikbare verzekeringen die rijmen met jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Gelderswoude? De gemiddelde polissen zitten maandelijks tussen €5,5 en €13,75. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. Deze factoren zijn van belang:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde
 • Datum bouw
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor onze woning in Gelderswoude? Dit kan zonder moeite: open de vergelijkingstool. Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de modules, check alle kosten, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet of juist Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Gelderswoude.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Zoeterwoude afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of voordeligste verzekering voor de buurt 2735.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zuid-Holland in juli 2024

 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Aegon Inboedel Basis
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Generali Inboedelverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort

Extra voordeel met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd een combinatie van deze polissen te regelen bij dezelfde assuradeur. Bij constatering van schade in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Wat je ook steeds meer ziet: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De populaire allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat garant bij elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld ontploffing, schade door olie, rook en roet, inbraak, storm (vanaf windkracht 7) of blikseminslag, olie, rook en roet, vandalisme, brand of explosie. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, overstromingen of storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, weersinvloeden, ongedierte of schimmel en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop bekijk je handige info over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Woon jij in een huurhuis? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in de regel niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als een brandje is vaak inbegrepen. Maar, een bal die door een ruit wordt geschopt is in de regel niet inbegrepen in de woonverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  De schuur, garage, overkapping, volière en opzichzelfstaande hokken worden gewoon meeverzekerd. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Enkele aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan schuttingen. Mogelijk is een aparte tuinverzekering nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Zoeterwoude, Hoge Rijndijk.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

Z. Driessen, Gelderswoude (juli 2024)