Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Ter Heijde

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Ter Heijde – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades gericht aan jouw woning als gevolg van zaken als brand, storm (vanaf windkracht 7), diefstal, ontploffing. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Neem nou de heg, of denk aan de waterafvoer. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels onze vergelijktool vergelijk je online de meest afgesloten opstalverzekeringen van erkende aanbieders zoals o.a. EAG Assuradeuren, Turien en Co of Reaal op service en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Ter Heijde, gemeente Westland, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestland
(Regio) nummer0174 (+31174)
Bewoners 104960
Postcodegebied2684
BuurtenNaaldwijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-monster, opstalverzekering-honselersdijk, polis-bergschenhoek, verzekering-ter-aar, woonhuisverzekering-ter-aar en naaldwijk
opstalverzekering-ter-heijde

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Ter Heijde, februari 2024

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Voorbeelden zijn schade door schade door olie, rook en roet, diefstal, wateroverlast, brand. Noemenswaardig: Deze verzekering sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere de stroomvoorziening. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (hiermee verzeker je de losse spullenzoals scheerapparaat of een stukke wasmachine). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Ter Heijde? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Uitkeringen:Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijs: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Ter Heijde, is het aan te raden om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Ter Heijde. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als olie, rook en roet, blikseminslag, schroeien of smelten, wateroverlast), dan dienen met name de schade-uitkeringen en helpdesk uitstekend te werken. Dankzij ons vergelijkscript ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijsstelling van partijen als InShared en Allianz schommelen tussen €5,5 en €14. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Univé afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcode (2684) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Basisinformatie woning

  Wat belangrijk is: beschrijving woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je ziet daarna de beste woonhuisverzekeringen op basis van jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Ter Heijde? De “normale” verzekeringen schommelen tussen €8,5 tot €14. Het feitelijke maandbedrag varieert per type huis en situatie. Deze factoren zijn van belang:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg bekijk ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn woning in Ter Heijde? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Definieer jouw woning, selecteer de modules, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Reaal Inboedelverzekering Allrisk en Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid). Liever laten adviseren? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Ter Heijde.

Start vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Westland afsluiten? Ontdek de beste of gewoon een goedkope maatschappij voor postcode 2684.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zuid-Holland in februari 2024

 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • ZLM Opstalverzekering
 • HEMA Woonverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat adviseurs vaak aanraden is de inboedel- en opstalverzekering aan te vragen bij de identieke assuradeur. Indien de situatie zich voordoet van schade aan je huis, komt er geen discussie over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Minder administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er bestaan nog een aantal dekkingen die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: brommerverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Een allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat paraat bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk aan voorvallen als brand, blikseminslag, aanrijding en aanvaring, ontploffing of schroeien of smelten, brand of explosie, inbraak en diefstal, blikseminslag. Goed om te weten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van slecht onderhoud, constructie- of installatiefouten, atoomkernreacties, oorlogsgeweld of ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand ontdek je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. ontploffing of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Maar, een bal die door een raam gaat is in de regel niet inbegrepen in de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  De volière, overkapping, schuur, garage en losse gebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan schuttingen. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Wateringen, De Lier, Kwintsheul, Poeldijk, Ter Heijde.

‘Handig, die verzekeringspakketten

Dhr. van der Laan, Ter Heijde (februari 2024)