Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Honselersdijk

Middels een opstalverzekering in Honselersdijk – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis als gevolg van situaties als vandalisme, ontploffing, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet. De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Onder andere een houten vloer, of bijvoorbeeld de waterafvoer. Het is geen vereiste, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Via onze vergelijker vergelijk jij direct alle belangrijke opstalverzekeringen van erkende aanbieders als bijv. Europeesche, Bovag of Lancyr op premie en dekking. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Honselersdijk, gemeente Westland, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestland
(Regio) nummer0174 (+31174)
Aantal inwoners 104960
Postcodes2675
BuurtschappenNaaldwijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-naaldwijk, opstalverzekering-berkel-en-rodenrijs, polis-schipluiden, verzekering-noorden, woonhuisverzekering-noorden en delfgauw
opstalverzekering-honselersdijk

Woonhuisverzekering vergelijken in Honselersdijk, april 2024

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door aanrijding en aanvaring, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast. Belangrijk: Deze verzekering regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Denk aan de elektriciteit. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee dek je de losse bezittingen afzoals kruimeldief of een defecte wasmachine). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Honselersdijk? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Kosten: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Honselersdijk, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Honselersdijk. Op het moment dat er iets met jouw huis gebeurt (onder andere een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, olie, rook en roet, brand of explosie), dan horen zeker de dekking en de service picobello voor elkaar te zijn. Via de vergelijkingssoftware vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van aanbieders als Delta Lloyd of SNS variëren tussen de €5,5 – €13. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: REAAL Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonlijke gegevens

  Als eerst vul je de geboortedatum in, adres (2675) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat je moet invullen: beschrijving woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je bekijkt in de volgende stap de beschikbare polissen die passen bij jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Honselersdijk? De modale verzekeringen liggen tussen de €6 – €11,25. Het daadwerkelijke tarief verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Verzekerd bedrag
 • Datum bouw
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor huizen in Honselersdijk? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, neem de tarieven door en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van ZLM Inboedel en Unigarant Inboedelverzekering. Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Honselersdijk.

Start vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Westland afsluiten? Check de beste of de meest betaalbare maatschappij voor postcodegebied 2675.

Actuele woonverzekeringen in Zuid-Holland in april 2024

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen te regelen bij één assuradeur. Bij constatering van schade rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere modules die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering gewoonlijk in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Een allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt dekking tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan schade door olie, rook en roet, ontploffing, aanrijding en aanvaring, blikseminslag of blikseminslag, schroeien of smelten, inbraak en diefstal, een omgevallen boom. Let op: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade door overstromingen, oorlogsgeweld, atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet of grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7 en fundering- of glasschade wordt meestal niet gedekt. Hierna tref je meer informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Woon jij in een huurhuis? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. brand of vandalisme zit doorgaans in de verzekering. Echter, een bal die door een raam gaat wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garage of bijgebouwen
  De overkapping, volière, garage, tuinhuisje en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse partijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. De meeste verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan planten. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Wateringen, De Lier, Kwintsheul, Poeldijk, Ter Heijde.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

C. van den Velde, Honselersdijk (april 2024)