Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Berkel en Rodenrijs

Door middel van een opstalverzekering in Berkel en Rodenrijs – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis door toedoen van zaken als aanrijding en aanvaring, diefstal, vandalisme, blikseminslag. Het begrip opstal slaat op; alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan de zonnepanelen , of denk aan de open haard. Het is niet bij wet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Via opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je snel alle belangrijke opstalverzekeringen van erkende verzekeringsmaatschappijen zoals o.a. EAG Assuradeuren, Allianz of London Verzekeringen op voorwaarden en tarieven. De premies hangen af van je adres. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Berkel en Rodenrijs, gemeente Lansingerland, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLansingerland
(Net) nummer010 (+3110)
Inwoners 59035
Postcodegebied2650
BuurtenBergschenhoek
Naburige plaatsenverzekering-delfgauw, opstalverzekering-nootdorp, polis-rijnsaterwoude, verzekering-hazerswoude-rijndijk, woonhuisverzekering-hazerswoude-rijndijk en woubrugge
opstalverzekering-berkel-en-rodenrijs

Online woonhuisverzekering vergelijken in Berkel en Rodenrijs, juni 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door brand, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag. Belangrijk: Dit type verzekering is er alleen voor datgene wat vastzit aan de woning. Denk aan leidingen in huis. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (hiermee krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals wasmachine of een kapotte koelkast). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Berkel en Rodenrijs? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Klantenservice: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Recensies: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarief: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Berkel en Rodenrijs, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Berkel en Rodenrijs. Op het moment dat je te maken hebt met schade in de woning (door bijv. situatie als schroeien of smelten, olie, rook en roet, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan behoren uiteraard de dekking en de service direct op gang te komen. Middels ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De kosten van maatschappijen als Nationale Nederlanden en/of SNS variëren tussen de €8 – €11. Vul hierboven eerst jouw wensen in, bereken de premie, en filter pas hierna op prijs. Op die manier heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: nowGo afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcodegebied (2650) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving huis, bouwconstructie (dak), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Online premie berekenen

  Je bekijkt vervolgens de relevante woonhuisverzekeringen die voldoen aan jouw zoekvraag.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Berkel en Rodenrijs? De doorsnee polissen variëren tussen de €9,75 tot €14,5. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Berkel en Rodenrijs? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Specificeer jouw situatie, klik alle af te sluiten modules aan, bekijk de prijzen, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) en/of ANWB Inboedelverzekering. Moeite met vergelijken? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Berkel en Rodenrijs.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Lansingerland afsluiten? Bekijk de meest populaire of laagst geprijsde maatschappij voor de buurt 2650, 2651, 2652.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zuid-Holland in juni 2024

 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Aegon Opstal Basis

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen onder te brengen bij één assuradeur. Wanneer we spreken van schade rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wat er onder opstal- of inboedel valt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We onderscheiden nog een aantal vergoedingen die je kunt combineren. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan inbraak, vandalisme, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet en een omgevallen boom, olie, rook en roet, inbraak en diefstal, wateroverlast. Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door oorlogsgeweld, aardbevingen, atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik of rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7 en fundering- of glasschade wordt in de regel niet afgedekt. Verderop tref je meer informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Huur je? Je kunt ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. een inbraak of storm is in algemene zin vaak gedekt. Let op, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt niet meegenomen door jouw opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een schuur, garage, tuinhuisje, overkapping en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel maatschappijen werken met een maximum aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan beplanting. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Bergschenhoek, De Ackers, Boterdorp, Wijk 14, Oosteindsche Polder, Berkel, Noordpolder, Meerpolder, Noordeinde, Zuidpolder, De Wadden, Westpolder, Rodenrijs, Bleiswijk, Hoekeindse Zoom, Bleiswijk Buiten.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

N. van den Velden, Berkel en Rodenrijs (juni 2024)