Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Nootdorp

Met een opstalverzekering in Nootdorp – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – dek je schades gericht aan jouw woning door toedoen van zaken als diefstal, schade door olie, rook en roet, brand, vandalisme. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Neem nou het leidingwerk, of denk aan de heg. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar beslist wel aan te raden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Hoe waardevol is je huis voor jou? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij eenvoudig de meeste opstalverzekeringen van erkende bedrijven zoals o.a. Zelf, ANWB of London Verzekeringen op prijs en kwaliteit. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Nootdorp, gemeente Pijnacker-Nootdorp, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeentePijnacker-Nootdorp
(Net) nummer015 (+3115)
Aantal inwoners 51894
Postcodegebieden2630
WijkenPijnacker
Plaatsen in de buurtverzekering-woubrugge, opstalverzekering-ter-aar, polis-zevenhoven, verzekering-rijpwetering, woonhuisverzekering-rijpwetering en aarlanderveen
opstalverzekering-nootdorp

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Nootdorp, februari 2024

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Dat kan gaat om schade door wateroverlast, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet. Belangrijk: Dit type verzekering sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Zaken als de kozijnen. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee krijg je een uitkering voor “losse” spullen als droogtrommel of contant geld en waardebonnen). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Nootdorp? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Premie: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Nootdorp, is het handig je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Nootdorp. Op het moment dat je schades in huis hebt veroorzaakt (zoals bijv. door een omgevallen boom, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten), dan behoren uiteraard de vervoegingen en klantenservice goed geregeld te zijn. Via ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De tarieven van bedrijven als Nationale Nederlanden of ABN AMRO liggen tussen de €5,75 – €11,25. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Lancyr afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Basisgegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (2630) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat belangrijk is: beschrijving woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de algehele afwerking van het huis.

 4. Online premie berekenen

  Je bekijkt daarna de relevante opstalverzekeringen die matchen met jouw zoekvraag.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Nootdorp? De modale polissen zitten maandelijks tussen €8,75 tot €14,5. Het daadwerkelijke tarief verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Datum bouw
 • Regio
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor huizen in Nootdorp? Dat is gemakkelijk: klik meteen door naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, klik alle af te sluiten modules aan, bereken de premie, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van FBTO Inboedelverzekering (Allrisk) of juist De Goudse Inboedelverzekering. Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Nootdorp.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Pijnacker-Nootdorp afsluiten? Vind de meest populaire of voordeligste maatschappij voor omgeving 2630, 2631, 2632.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zuid-Holland in februari 2024

 • HEMA Opstalverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen te regelen bij 1 assuradeur. Indien de situatie zich voordoet van schades rondom je woning, kom je niet in onenigheid over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatie-korting
 2. Overzichtelijk
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal zekerheden die je kunt toevoegen. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering gewoonlijk in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat garant bij vrijwel elke soort schade. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn schade door olie, rook en roet, diefstal, ontploffing, inbraak of brand of explosie, schroeien of smelten, inbraak en diefstal, wateroverlast. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties, aardbevingen, roekeloosheid en opzet of grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand ontdek je praktische informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Derhalve dekt de opstalverzekering deze voor jou. Woon jij in een huurhuis? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in de regel niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. storm of brand zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een ingegooide ruit wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw volière, tuinhuisje, garage, overkapping en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Plenty verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in de tuin aan zaken als schuttingen. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw.

‘Snelle service bij het afsluiten van mijn polis

R. Post, Nootdorp (februari 2024)