Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Pijnacker-Nootdorp

Middels een opstalverzekering in Pijnacker-Nootdorp – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning wat te maken heeft met bijvoorbeeldwateroverlast, brand, diefstal, aanrijding en aanvaring. Het begrip opstal slaat op; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Bijvoorbeeld de oven, en ook een houten vloer. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Via ons vergelijkscript vergelijk jij moeiteloos alle belangrijke opstalverzekeringen van populaire verzekeringsmaatschappijen als bijv. Europeesche, Aon Direct of Independer op voorwaarden en tarieven. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Pijnacker-Nootdorp, gemeente Pijnacker-Nootdorp, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeentePijnacker-Nootdorp
(Net) nummer015 (+3115)
Bewoners 51894
Postcodegebied2640
BuurtschappenPijnacker
Plaatsen in de omgevingverzekering-Pekela, opstalverzekering-Oudewater, polis-Nuenen, Gerwen en Nederwetten, verzekeringspakket-Nieuwegein, Oudewater en woonhuisverzekering-Ouder-Amstel
opstalverzekering-pijnacker-nootdorp

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Pijnacker-Nootdorp, februari 2024

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, blikseminslag, aanrijding en aanvaring. Niet vergeten: Deze module dekt enkel schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Bijvoorbeeld een houten vloer. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met zo’n polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als verlichting of schade aan meubels). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Pijnacker-Nootdorp? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Premie: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Pijnacker-Nootdorp, is het aan te raden om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Pijnacker-Nootdorp. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (bijvoorbeeld door een omgevallen boom, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme), dan behoren uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen in orde te zijn. Middels onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De prijsstelling van bedrijven zoals FBTO en Reaal variëren tussen de €8,75 en €12,75. Vul in onze vergelijker je complete wensenlijstje in, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: EAG Assuradeuren polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, adres (2640) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: soort woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Extra informatie over je huis

  Definieer status van keuken en badkamer en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je treft vervolgens de beste polissen die overeenkomen met jouw zoekvraag.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een overstap van dekking of een module afsluiten doe je helemaal zelf online.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Pijnacker-Nootdorp? De gemiddelde polissen zitten maandelijks tussen €7,5 – €12,25. Het daadwerkelijke tarief is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde
 • Bouwjaar
 • Adres
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Pijnacker-Nootdorp? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Specificeer jouw situatie, bepaal welke dekkingen je wilt, neem de tarieven door en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Reaal Opstal (adviseur) en/of Reaal Opstalverzekering Allrisk. Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Pijnacker-Nootdorp.

Vergelijk opstalverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Pijnacker-Nootdorp afsluiten? Stap over naar de beste of de meest betaalbare verzekering voor de buurt 2640, 2641, 2642, 2643.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zuid-Holland in februari 2024

 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Allsecur Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen te nemen bij één partij. In het geval van schades aan je huis, komt er geen discussie over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Overzichtelijk
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er bestaan nog een aantal dekkingen die jij kunt aanklikken. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: ongevallenverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De All risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat paraat bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn aanrijding en aanvaring, ontploffing, vandalisme, schade door olie, rook en roet of inbraak en diefstal, een omgevallen boom, vandalisme, blikseminslag. Noemenswaardig: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door oorlogsgeweld, overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten of grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden en schade aan fundering / glas wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder ontdek je meer informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. een inbraak of storm zit doorgaans in de verzekering. Toch, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Bijgebouw / garage
  Jouw schuur, volière, overkapping, garage en losse gebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Advies: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Veel maatschappijen stellen een max. aantal vierkante meters voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van schades in de tuin aan bijv. bloemen planten. Mogelijk heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw.

‘Perfecte service en online declareren

Z. van Veen, Pijnacker-Nootdorp (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente