Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Ouder-Amstel

Door middel van een opstalverzekering in Ouder-Amstel – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker jij de schades m.b.t. de woning als gevolg van situaties als inbraak, diefstal, vandalisme, aanrijding en aanvaring. Het begrip opstal slaat op; de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou een badkamer, en tevens de schoorsteen. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Via ons vergelijkscript vergelijk jij moeiteloos de best beoordeelde opstalverzekeringen van betrouwbare aanbieders zoals Univé, BLG wonen of REAAL Verzekeringen op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Ouder-Amstel, gemeente Ouder-Amstel, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteOuder-Amstel
(Net) nummer020 (+3120)
Inwoners 13411
Postcodegebied1190
WijkenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Oude IJsselstreek, opstalverzekering-Ooststellingwerf, polis-Maassluis, verzekeringspakket-Kampen, Opmeer en woonhuisverzekering-Oostzaan
opstalverzekering-ouder-amstel

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Ouder-Amstel, februari 2024

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door diefstal, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, schade door olie, rook en roet. Goed om te weten: Dit type verzekering verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Zoals een vaste vloer. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (daarmee dek jij waardevolle “losse” items als huishoudtrap of schade aan de keuken). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Ouder-Amstel? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Uitkeringen:Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Recensies: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Kosten: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Het eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Ouder-Amstel, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Ouder-Amstel. Op het moment dat er sprake is van schade aan de woning (bijvoorbeeld door een omgevallen boom, inbraak en diefstal, blikseminslag, schroeien of smelten), dan horen zeker de vervoegingen en klantenservice goed geregeld te zijn. Dankzij de vergelijkingstool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De tarieven van maatschappijen zoals Delta Lloyd of Unigarant variëren tussen de €5,75 en €12,75. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zo heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Lancyr afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (1190) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Bijvoorbeeld: kenmerken woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, woonoppervlakte / aantal ruimtes en datering van het woonhuis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je opent hierna de verkrijgbare opstalverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Ouder-Amstel? De gemiddelde polissen schommelen tussen €6,5 – €14,75. Het daadwerkelijke tarief is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwjaar
 • Regio
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor woningen in Ouder-Amstel? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, klik alle af te sluiten modules aan, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als InShared Inboedelverzekering en/of Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met vergelijken? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Ouder-Amstel.

Vergelijk opstalverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Ouder-Amstel afsluiten? Ontdek de hoogst gewaardeerde of goedkoopste verzekering voor postcodegebied 1190, 1191.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Holland in februari 2024

 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)

Extra voordeel met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen af te sluiten bij dezelfde partij. In het geval van schades aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wie welke schade vergoedt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Overzichtelijk
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We onderscheiden nog een aantal verzekeringen die te combineren zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Wat je ook steeds meer ziet: brommerverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat paraat bij elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk aan voorvallen als diefstal, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, wateroverlast en inbraak en diefstal, olie, rook en roet, wateroverlast, brand of explosie. Noemenswaardig: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld, atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet of grondwater in de woning, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Hierna lees je handige info over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. brand of vandalisme wordt meestal gedekt. Alleen, een ruit die perongeluk wordt ingegooid valt vaak buiten de woonhuisverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je garage, overkapping, volière, tuinhuisje en losse gebouwen worden gewoon meeverzekerd. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele verzekeraars stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan overkappingen. In andere gevallen heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Wijk 00.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

M. Hendriks, Ouder-Amstel (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente