Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Duivendrecht

Via de opstalverzekering in Duivendrecht (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker jij de schades aangaande een huis als gevolg van bijvoorbeeldblikseminslag, ontploffing, diefstal, schade door olie, rook en roet. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan het kozijn, en tevens de kozijnen. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar beslist wel aan te raden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Door middel van onze vergelijker vergelijk je moeiteloos een aantal opstalverzekeringen van betrouwbare maatschappijen zoals ZLM, ASR Verzekeringen of InShared op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Ontdek de goedkoopste polis in Duivendrecht, gemeente Ouder-Amstel, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

opstalverzekering-duivendrecht

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Duivendrecht, februari 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door brand, vandalisme, inbraak, blikseminslag. Niet vergeten: Deze dekking regelt uitsluitend uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de gevel. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenals vaatwasser of een stukke wasmachine). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Duivendrecht? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Recensies: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Duivendrecht, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Duivendrecht. Als er sprake is van schade aan de woning (bijvoorbeeld door wateroverlast, brand of explosie, schroeien of smelten, blikseminslag), dan dienen in het bijzonder de schadeafhandeling en dekkingen goed geregeld te zijn. Geholpen door onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De tarieven van verzekeringsmaatschappijen als HEMA en/of Allsecur liggen tussen de €9,75 – €14,75. Voer in de basis je complete wensenlijstje in, bekijk de kosten per maand, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op basis daarvan heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Aegon dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Basisgegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, adres (1115) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: type woning, bouwconstructie (dak), oppervlakte, aantal kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je opent hierna de verkrijgbare opstalverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten doe je helemaal zelf online.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Duivendrecht? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €8 – €14,75. Het exacte bedrag verschilt uiteraard per persoon. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwjaar
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Duivendrecht? Dit is kinderspel: klik meteen door naar de vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en kies de goedkoopste aanbieder. Voorbeelden van pakketten zijn Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid) of Generali Inboedelverzekering. Moeite met vergelijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Duivendrecht.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Ouder-Amstel afsluiten? Ontdek de best gewaardeerde of goedkoopste maatschappij voor postcode 1115.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Holland in februari 2024

 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonpakket
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • HEMA Opstalverzekering

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is een combinatie van deze polissen af te sluiten bij één partij. Bij schades aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal modules die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering doorgaans in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Wat je ook steeds meer ziet: ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij elk van buiten komend onheil. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk dan aan aanrijding en aanvaring, vandalisme, inbraak, wateroverlast en vandalisme, inbraak en diefstal, schroeien of smelten, brand of explosie. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van overstromingen, roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik of rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hierna vind je aanvullende info onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Zodoende zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het zogenaamde huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in veel gevallen weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. ontploffing of inbraak is in algemene zin vaak gedekt. Maar, een ongeluk zoals een bal door de ruit wordt niet meegenomen door de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je schuur, volière, tuinhuisje, overkapping en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan beplanting. Soms is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Wijk Centrum.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

K. van de Pol, Duivendrecht (februari 2024)