Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oostzaan

Met een opstalverzekering in Oostzaan – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis die ontstaan zijn door zaken als vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), brand, ontploffing. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Onder andere de hal, en ook een zwembad. Het is niet bij wet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Door middel van onze vergelijker vergelijk je gemakkelijk vele opstalverzekeringen van professionele verzekeringsmaatschappijen zoals bijv. Generali, Allsecur of Lancyr op modules, flexibiliteit en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bekijk de laagste premie in Oostzaan, gemeente Oostzaan, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteOostzaan
Regionummer075 (+3175)
Bewoners 9504
Postcodegebieden1510
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-Ooststellingwerf, opstalverzekering-Maastricht, polis-Laarbeek, verzekeringspakket-Hilversum, Ommen en woonhuisverzekering-Olst-Wijhe
opstalverzekering-oostzaan

Woonhuisverzekering vergelijken in Oostzaan, april 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door storm (vanaf windkracht 7), inbraak, brand, ontploffing. Belangrijk: Deze dekking sluit je af voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zoals het kozijn. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee dek jij waardevolle “losse” items als computer + apparatuur of kapotte meubels). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Oostzaan? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Afhandeling: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Recensies: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Premie: Hoe duur is de polis per maand?
 • Het eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Oostzaan, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Oostzaan. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (onder andere een omgevallen boom, vandalisme, olie, rook en roet, schroeien of smelten), dan dienen natuurlijk de service en uitkeringen uitstekend te werken. Geholpen door ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De prijsstelling van aanbieders zoals Interpolis of Reaal liggen tussen de €5,25 en €10. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, check de maandelijkse kosten, en kijk pas daarna naar de premies. Op die manier heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Interpolis afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (1510) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat je moet invullen: soort woning, constructie en materiaal, woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je treft daarna de verkrijgbare verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Oostzaan? De doorsnee polissen variëren tussen de €5,75 – €12,5. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwdatum
 • Woonplaats
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Oostzaan? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Specificeer jouw situatie, klik alle af te sluiten modules aan, neem de tarieven door en neem het beste aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid) en/of Klaverblad Verzekeringspakket Royaal. Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Oostzaan.

Vergelijk opstalverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Oostzaan afsluiten? Ontdek de meest populaire of goedkoopste verzekering voor de buurt 1510, 1511.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Holland in april 2024

 • Aegon Opstal Basis
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • ZLM Inboedel

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

In aanvulling op een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Veel experts adviseren een combinatie van deze polissen aan te vragen bij 1 assuradeur. Indien de situatie zich voordoet van schades rondom je woning, ontstaat er geen gedoe over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere dekkingen die je kunt combineren. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere opties zijn: huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat garant bij bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk aan voorvallen als aanrijding en aanvaring, vandalisme, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7) of schroeien of smelten, vandalisme, wateroverlast, een omgevallen boom. Noemenswaardig: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades die wordt veroorzaakt door atoomkernreacties, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen of grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Hierna bekijk je praktische informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Zodoende vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. vandalisme of brand wordt meestal gedekt. Maar, een ongeluk zoals een bal door de ruit wordt niet meegenomen door de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Een overkapping, tuinhuisje, volière, schuur en andere bijgebouwen worden gewoon meeverzekerd. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse partijen stellen een max. aantal vierkante meters voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in de tuin aan zaken als planten. Mogelijk is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Wijk 00.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

T. de Jong, Oostzaan (april 2024)