Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Schipluiden

Aan de hand van een opstalverzekering in Schipluiden – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan bijvoorbeeldbrand, vandalisme, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7). Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Neem nou de schutting, of denk aan een vaste vloer. Het is niet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met deze website vergelijk jij direct de best beoordeelde opstalverzekeringen van professionele assuradeurs zoals Delta Lloyd, Centraal Beheer of Reaal op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Ontdek de goedkoopste polis in Schipluiden, gemeente Midden-Delfland, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMidden-Delfland
Regionummer015 (+3115)
Inwoners 18873
Postcodegebied2636
WijkenSchipluiden
Naburige plaatsenverzekering-nootdorp, opstalverzekering-rijnsaterwoude, polis-nieuwveen, verzekering-nieuwe-wetering, woonhuisverzekering-nieuwe-wetering en ter-aar
opstalverzekering-schipluiden

Woonhuisverzekering vergelijken in Schipluiden, april 2024

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Voorbeelden zijn schade door ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, vandalisme. Niet vergeten: Deze module sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals de garage. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (daarmee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als kruimeldief of schade aan een vloerkleed). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Schipluiden? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarief: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillig eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Schipluiden, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Schipluiden. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (denk aan olie, rook en roet, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie), dan horen zeker de service en uitkeringen goed geregeld te zijn. Met behulp van de vergelijkingssoftware bekijk je heel snel de mogelijkheden. De kosten van bedrijven als InShared en/of Allsecur zitten maandelijks tussen €5,5 en €12. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: London Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Basisgegevens invullen

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (2636) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: beschrijving huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, aantal kamers, totale oppervlakte en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je achterhaalt in de volgende stap de beste opstalverzekeringen die rijmen met jouw zoekvraag.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten doe je helemaal zelf online.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Schipluiden? De modale polissen variëren tussen de €9,5 – €10,25. De exacte premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwjaar
 • Adres
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Schipluiden? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, bereken de premie, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Voorbeelden van pakketten zijn Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid) of Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Schipluiden.

Vergelijk opstalverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Midden-Delfland afsluiten? Check de best gewaardeerde of laagst geprijsde verzekeraar voor postcodegebied 2636.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in april 2024

 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Aegon Inboedel Basis
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair

Nog meer korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren beide polissen te regelen bij de identieke verzekeraar. Bij constatering van schade rondom je woning, vormen er geen meningsverschillen over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die je kunt combineren. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering gewoonlijk in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De All risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat paraat bij vrijwel elke soort schade. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan brand, storm (vanaf windkracht 7), diefstal, vandalisme en inbraak en diefstal, vandalisme, schroeien of smelten, olie, rook en roet. Belangrijk: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door aardbevingen, overstromingen, constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet of storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen en glasschade of schade aan de fundering staat vaak buiten de polis. Verderop tref je handige info over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? In dat geval kan je dit regelen door het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is vaak weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als inbraak of storm zit vaak bij de polis in. Echter, een voetbal die door de ruit vliegt valt vaak buiten jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een tuinhuisje, volière, overkapping, schuur en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal maatschappijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in de tuin aan zaken als schuurtjes. In andere gevallen heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Schipluiden, Maasland.

‘Een onbezorgd gevoel

H. Gerritsen, Schipluiden (april 2024)