Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oirschot

Middels een opstalverzekering in Oirschot – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat te maken heeft met onder andere wateroverlast, brand, aanrijding en aanvaring, blikseminslag. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Bijvoorbeeld het toilet, en tevens een tuinhek. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Middels onze vergelijker vergelijk je moeiteloos vele opstalverzekeringen van professionele assuradeurs zoals o.a. Verzekeruzelf.nl, Bruns ten Brink of Independer op service en prijs. De premies hangen af van je adres. Stap over naar de beste aanbieder in Oirschot, gemeente Oirschot, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteOirschot
Netnummer0499 (+31499)
Aantal inwoners 18199
Postcodegebieden5688
WijkenOirschot
Plaatsen in de buurtverzekering-Oegstgeest, opstalverzekering-Noordwijk, polis-Midden-Delfland, verzekeringspakket-Korendijk, Noordwijkerhout en woonhuisverzekering-Noordwijk
opstalverzekering-oirschot

Woonhuisverzekering vergelijken in Oirschot, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door brand, aanrijding en aanvaring, ontploffing, vandalisme. Belangrijk: Deze polis verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan de stroomvoorziening. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items als DVD-speler of schade aan een vloerkleed). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Oirschot? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Oirschot, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Oirschot. Mocht de situatie zich voordoen dat je problemen in de woning krijgt (denk aan inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, wateroverlast), dan horen natuurlijk de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Geholpen door de vergelijkingstool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van partijen als Interpolis en/of ABN AMRO zitten maandelijks tussen €7,5 tot €14,75. Voer in de basis eerst jouw wensen in, bereken de premie, en vergelijk pas hierna op prijs. Op die manier heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Delta Lloyd april 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (5688) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat je moet invullen: beschrijving huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, aantal kamers, totale oppervlakte en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je treft in de volgende stap de relevante verzekeringen die voldoen aan jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Oirschot? De reguliere verzekeringen variëren tussen de €9,25 tot €11,75. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Omgeving
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Oirschot? Het is simpel: open de vergelijkingstool. Voer de velden in, bepaal welke dekkingen je wilt, check alle kosten, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van nowGo Opstalverzekering Comfort en ook Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Wil je er een expert naar laten kijken? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Oirschot.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Oirschot afsluiten? Check de best gewaardeerde of voordeligste verzekering voor omgeving 5688, 5689.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Noord-Brabant in april 2024

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • InShared Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • De Goudse Privé Pakket Online

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is de opstal- en inboedelverzekering aan te vragen bij de identieke aanbieder. Bij constatering van schade m.b.t. je huis komt er geen discussie over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatievoordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er zijn nog meer zekerheden die te combineren zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Zo’n all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan ontploffing, aanrijding en aanvaring, blikseminslag, wateroverlast of vandalisme, blikseminslag, schroeien of smelten, olie, rook en roet. Belangrijk: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, aardbevingen, normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet of storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning en fundering- of glasschade staat vaak buiten de polis. Verderop tref je aanvullende info onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Huur je? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in de regel overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. blikseminslag of brand wordt meestal gedekt. Let op, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt niet meegenomen door de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw garage, overkapping, volière, schuur en losse vertrekken / objecten zijn standaard meeverzekerd. Advies: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Veel aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van schades in de tuin aan bijv. schuurtjes. Wellicht is een aparte tuinverzekering nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Oirschot, Spoordonk, Middelbeers en Westelbeers, Oostelbeers.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

Q. Kuijpers, Oirschot (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente