Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Korendijk

Met een opstalverzekering in Korendijk (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades m.b.t. de woning die ontstaan zijn door zaken als inbraak, ontploffing, schade door olie, rook en roet, wateroverlast. Opstal heeft betrekking op alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is het dak, maar ook de oven. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Via onze vergelijker vergelijk jij gemakkelijk de meest afgesloten opstalverzekeringen van professionele maatschappijen zoals o.a. Generali, Bruns ten Brink of Lancyr op prijs en kwaliteit. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Korendijk, gemeente Korendijk, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKorendijk
(Net) nummer0186 (+31186)
Bewoners 10825
Postcodes3284
BuurtenNieuw-Beijerland
Plaatsen in de omgevingverzekering-Kollumerland en Nieuwkruisland, opstalverzekering-Kampen, polis-Hengelo, verzekeringspakket-Haarlemmermeer, Kapelle en woonhuisverzekering-Kampen
opstalverzekering-korendijk

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Korendijk, maart 2023

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door aanrijding en aanvaring, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, inbraak. Belangrijk: Deze polis is er alleen voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zoals de elektriciteit. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenals stofzuiger of schade aan de keuken). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Korendijk? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Ervaringen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijs: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillig eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Korendijk, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Korendijk. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (zoals bijv. door brand of explosie, wateroverlast, vandalisme, inbraak en diefstal), dan horen zeker de service en uitkeringen direct op gang te komen. Via onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De tarieven van verzekeraars als Klaverblad of SNS liggen tussen de €6,5 tot €13,5. Voer in de bovenstaande vergelijker eerst jouw wensen in, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Op basis daarvan voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Verzekeruzelf.nl pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (3284) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Bijvoorbeeld: kenmerken huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Definieer status van keuken en badkamer en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft daarna de beste verzekeraars op basis van jouw zoekvraag.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Korendijk? De “normale” polissen liggen tussen de €7,75 tot €11,75. Het daadwerkelijke tarief verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Datum bouw
 • Omgeving
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Korendijk? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, neem de tarieven door en neem het beste aanbod. Je vindt pakketten als Bruns ten Brink Brand Combi Budget of juist Lancyr Woonverzekering. Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Korendijk.

Vergelijk opstalverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Korendijk afsluiten? Ontdek de best gewaardeerde of laagst geprijsde polis voor postcode 3284.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen te nemen bij 1 aanbieder. Bij constatering van schade aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Wellicht vind jij meer interessante dekkingen die je kunt combineren. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere opties zijn: huisdierenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat garant bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Je kunt dan denken aan storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, blikseminslag, inbraak of brand of explosie, vandalisme, olie, rook en roet, wateroverlast. Let op: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen, roekeloosheid en opzet of bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, weersinvloeden en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Verderop vind je aanvullende info een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in de regel overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas veroorzaakt door bijv. vandalisme of brand wordt meestal gedekt. Alleen, een ingegooide ruit valt niet onder de opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  De tuinhuisje, overkapping, volière, garage en losse vertrekken / objecten vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Stelregel: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele partijen stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Veel verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in de tuin aan zaken als overkappingen. Wellicht is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Een uitkomst in buurten als: Nieuw-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Zuid-Beijerland.

‘Een totale woonverzekering voor alles

Y. de Vos, Korendijk (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente