Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Westerveld

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Westerveld – ook wel woonhuisverzekering – dek je schade aan jouw huis die ontstaan zijn door o.a. diefstal, wateroverlast, inbraak, blikseminslag. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Een voorbeeld is de tegelvloer, en tevens de hal. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met deze website vergelijk je eenvoudig de meest afgesloten opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeringsmaatschappijen als EAG Assuradeuren, Bruns ten Brink of Interpolis op prijs en kwaliteit. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Westerveld, gemeente Westerveld, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteWesterveld
Netnummer0521 (+31521)
Bewoners 18940
Postcodegebieden8437
BuurtschappenDiever
Plaatsen in de regioverzekering-West Maas en Waal, opstalverzekering-Tubbergen, polis-Nijmegen, verzekeringspakket-Hilvarenbeek, Waterland en woonhuisverzekering-Wassenaar
opstalverzekering-westerveld

Online woonhuisverzekering vergelijken in Westerveld, juni 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, blikseminslag, aanrijding en aanvaring. Belangrijk: Deze module dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Denk aan de waterafvoer. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (daarmee dek jij waardevolle “losse” items als tuinmeubelen of schade aan apparatuur). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Westerveld? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Service: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Ervaringen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Premie: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Westerveld, is het aan te raden om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Westerveld. Als je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door olie, rook en roet, vandalisme, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan dienen vooral de service en uitkeringen direct op gang te komen. Middels onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van verzekeraars zoals Independer of SNS liggen tussen de €5 – €10,5. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, vergelijk de tarieven, en vergelijk pas hierna op prijs. Op die manier voorkom je onderverzekering. Bekijk ook De Goudse dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (8437) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: type woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je opent vervolgens de relevante polissen die passen bij jouw wensen.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Westerveld? De doorsnee polissen zitten maandelijks tussen €6,75 – €14,75. De exacte premie varieert per type huis en situatie. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Westerveld? Dit kan zonder moeite: gebruik onze vergelijker. Specificeer jouw situatie, bepaal welke dekkingen je wilt, vergelijk de prijzen en neem het beste aanbod. Je vindt pakketten als ZLM Gezinspakket en/of Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid). Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Westerveld.

Vergelijk opstalverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Westerveld afsluiten? Stap over naar de beste of laagst geprijsde verzekering voor regio 8437.

Bekijk deze woonverzekeringen in Drenthe in juni 2024

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat in de regel aanbevolen wordt is allebei deze producten aan te vragen bij eenzelfde maatschappij. In het geval van schades aan je huis, ontstaat er geen gedoe over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatievoordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal vergoedingen die je kunt toevoegen. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: caravanverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en verzekert jou tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Je kunt dan denken aan vandalisme, wateroverlast, blikseminslag, schade door olie, rook en roet en een omgevallen boom, blikseminslag, wateroverlast, vandalisme. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van atoomkernreacties, oorlogsgeweld, roekeloosheid en opzet, slecht onderhoud of rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden en fundering- of glasschade wordt in de regel niet afgedekt. Onderstaand vind je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. brand of ontploffing is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een bal die door een ruit wordt geschopt zit vaak niet in de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n overkapping, tuinhuisje, schuur, volière en losse gebouwen worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige partijen stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van schade in de tuin aan zaken als tuinhuisjes. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Relevant in wijken zoals: Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord.

‘Mijn woning in goede handen

I. Hermans, Westerveld (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente