Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Tubbergen

Door middel van een opstalverzekering in Tubbergen – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan aspecten als diefstal, blikseminslag, inbraak, aanrijding en aanvaring. Het begrip opstal slaat op; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is een houten vloer, of denk aan de vloerverwarming. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met behulp van onze vergelijker vergelijk je gemakkelijk alle belangrijke opstalverzekeringen van betrouwbare maatschappijen zoals o.a. Generali, Avéro Achmea of InShared op premie en dekking. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Tubbergen, gemeente Tubbergen, Overijssel.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteTubbergen
(Net) nummer0546 (+31546)
Aantal inwoners 21120
Postcodegebied7650
BuurtenTubbergen
Plaatsen in de regioverzekering-Tilburg, opstalverzekering-Stede Broec, polis-Rheden, verzekeringspakket-Oisterwijk, Texel en woonhuisverzekering-Terschelling
opstalverzekering-tubbergen

Online woonhuisverzekering vergelijken in Tubbergen, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, brand. Goed om te weten: Dit type verzekering dekt enkel een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan de waterafvoer. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (hiermee verzeker je de losse spullenzoals droogtrommel of schade aan kleding). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Tubbergen? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Claims: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Recensies: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Kosten: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Tubbergen, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Tubbergen. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (door bijv. situatie als brand of explosie, schroeien of smelten, vandalisme, inbraak en diefstal), dan horen met name de service en uitkeringen in orde te zijn. Dankzij de vergelijkingssoftware bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van partijen als Europeesche of De Goudse zitten maandelijks tussen €7,25 en €10,25. Voer bovenaan in de tool welke modules je minimaal wilt afsluiten, vergelijk de tarieven, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op basis daarvan heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Europeesche dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonlijke gegevens

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (7650) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat belangrijk is: type huis, bouwconstructie (dak), aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je bekijkt vervolgens de verkrijgbare verzekeraars die rijmen met jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan iedereen zelf online regelen.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Tubbergen? De “normale” verzekeringen liggen tussen de €6,75 tot €11,25. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Adres
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Tubbergen? Dit kan zonder moeite: klik meteen door naar de vergelijker. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Jij kan woonpakketten vinden als ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid) of Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk. Liever laten adviseren? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Tubbergen.

Start vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Tubbergen afsluiten? Bekijk de best gewaardeerde of laagst geprijsde polis voor postcode 7650, 7651.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Overijssel in april 2024

 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Reaal Inboedel (adviseur)

Nog meer korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is de opstal- en inboedelverzekering te nemen bij één partij. Indien de situatie zich voordoet van schade in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Een duidelijke nota per maand
Profiteer van extra combinatievoordeel
Wellicht vind jij meer interessante dekkingen die je kunt combineren. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering doorgaans in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere opties zijn: caravanverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn ontploffing, blikseminslag, inbraak, brand en schroeien of smelten, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag. Niet vergeten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen, aardbevingen, oorlogsgeweld of weersinvloeden, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning en schade aan fundering / glas staat vaak buiten de polis. Onderstaand ontdek je handige info over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Woon jij in een huurhuis? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. brand of ontploffing wordt meestal gedekt. Alleen, een voetbal die door de ruit vliegt valt vaak buiten de woonhuisverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je garage, volière, tuinhuisje, schuur en opzichzelfstaande hokken worden gewoon meeverzekerd. Tip van de specialist: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Een aantal aanbieders stellen een limiet voor toegestane M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Genoeg verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan schuttingen. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Handig als je woont in wijken als: Tubbergen, Albergen, Harbrinkhoek, Geesteren, Langeveen, Vasse, Reutum, Fleringen.

‘Nooit meer zorgen over de polis

N. Willemsen, Tubbergen (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente