Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Stede Broec

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Stede Broec (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker jij de schades gericht aan jouw woning wat te maken heeft met zaken als inbraak, aanrijding en aanvaring, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7). Het begrip opstal slaat op; alles wat vast zit aan de woning. Een voorbeeld is de stroomvoorziening, of denk aan een vaste vloer. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Via ons vergelijkscript vergelijk je direct de best beoordeelde opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeraars zoals Verzekeruzelf.nl, Bruns ten Brink of Independer op premie en dekking. De premies hangen af van je adres. Stap over naar de beste aanbieder in Stede Broec, gemeente Stede Broec, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteStede Broec
Regionummer0228 (+31228)
Bewoners 21493
Postcodegebieden1614
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-Staphorst, opstalverzekering-Rucphen, polis-Oss, verzekeringspakket-Maasgouw, Soest en woonhuisverzekering-Smallingerland
opstalverzekering-stede-broec

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Stede Broec, juli 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door brand, ontploffing, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7). Goed om te weten: Deze polis sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de bijkeuken. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (hiermee dek jij waardevolle “losse” items zoals verzamelingen of een stukke wasmachine). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Stede Broec? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Uitkeringen:Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Beoordeling: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarief: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Stede Broec, is het verstandig om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Stede Broec. In een scenario dat je problemen in de woning krijgt (door bijv. situatie als blikseminslag, olie, rook en roet, wateroverlast, een omgevallen boom), dan dienen met name de dekking en de service picobello voor elkaar te zijn. Dankzij de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De kosten van assuradeurs zoals Delta Lloyd en/of Avéro Achmea variëren tussen de €7 – €13. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op basis daarvan heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Nederlanden van Nu afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, adres (1614) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: type huis, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte, aantal kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je ziet hierna de beschikbare polissen die matchen met de opgegeven info.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten doe je helemaal zelf online.

De kosten van een opstalverzekering

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Stede Broec? De “normale” polissen schommelen tussen €6,5 tot €14,5. Het feitelijke maandbedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwdatum
 • Adres
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg bekijk ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Stede Broec? Dit kan zonder moeite: open de vergelijkingstool. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid) of juist Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk). Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Stede Broec.

Direct vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Stede Broec afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of voordeligste verzekering voor de buurt 1614, 1616.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Holland in juli 2024

 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allsecur Compleet
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Nog meer korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen te regelen bij eenzelfde aanbieder. Bij schades m.b.t. je huis kom je niet in onenigheid over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering in de regel in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: huisdierenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor elk van buiten komend onheil. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn inbraak, vandalisme, wateroverlast, schade door olie, rook en roet en inbraak en diefstal, blikseminslag, brand of explosie, olie, rook en roet. Belangrijk: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van aardbevingen, roekeloosheid en opzet, slecht onderhoud, overstromingen of vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, weersinvloeden, bevroren leidingen en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder vind je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Huur je? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. brand of vandalisme wordt meestal gedekt. Alleen, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt niet meegenomen door de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je volière, garage, overkapping, schuur en losse gebouwen worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Sommige verzekeraars hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Plenty verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan tuinhuisjes. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Wijk 00, Wijk 01.

‘Overzichtelijke vergelijking van alle optie

W. de Wit, Stede Broec (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente