Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Maasgouw

Aan de hand van een opstalverzekering in Maasgouw – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat te maken heeft met bijvoorbeeldstorm (vanaf windkracht 7), diefstal, inbraak, ontploffing. De term opstal betekent; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is de gang, of denk aan de isolatie. Het is niet bij wet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met behulp van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij gemakkelijk de meest afgesloten opstalverzekeringen van professionele aanbieders als Zelf, ANWB of Polis Direct op modules, flexibiliteit en prijs. Prijzen verschillen per regio. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Maasgouw, gemeente Maasgouw, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteMaasgouw
Netnummer0475 (+31475)
Aantal inwoners 23757
Postcodegebieden6019
BuurtschappenMaasbracht
Naburige plaatsenverzekering-Maasdriel, opstalverzekering-Leidschendam-Voorburg, polis-Kampen, verzekeringspakket-Gouda, Loon op Zand en woonhuisverzekering-Lochem
opstalverzekering-maasgouw

Woonhuisverzekering vergelijken in Maasgouw, september 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Voorbeelden zijn schade door vandalisme, blikseminslag, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7). Belangrijk: Dit type verzekering is er alleen voor datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld het kozijn. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek jij waardevolle “losse” items als naaimachine of schade aan muziekinstrumenten). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Maasgouw? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarieven: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Maasgouw, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Maasgouw. Mocht de situatie zich voordoen dat je problemen in de woning krijgt (door bijv. situatie als olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, wateroverlast), dan behoren in het bijzonder de schadeafhandeling en dekkingen in orde te zijn. Geholpen door ons vergelijkscript kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van verzekeraars als Nationale Nederlanden en Reaal variëren tussen de €7,5 – €13. Voer bovenaan in de tool je complete wensenlijstje in, check de maandelijkse kosten, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Verzekeruzelf.nl polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcode (6019) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving woning, bouwconstructie (dak), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de algehele afwerking van het huis.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je opent daarna de relevante polissen die overeenkomen met jouw zoekopdracht.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Maasgouw? De modale polissen variëren tussen de €9,5 – €13,25. Het feitelijke maandbedrag varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde
 • Opleverdatum
 • Adres
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Maasgouw? Heel eenvoudig: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als InShared Opstalverzekering en/of Univé Opstalverzekering (AR). Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Maasgouw.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Maasgouw afsluiten? Ontdek de hoogst gewaardeerde of goedkoopste aanbieder voor postcode 6019.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Limburg in september 2023

 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen te nemen bij eenzelfde assuradeur. Bij constatering van schade in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Overzichtelijk
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Grip op de kosten
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We onderscheiden nog een aantal vergoedingen die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: caravanverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan ontploffing, brand, vandalisme, diefstal of brand of explosie, blikseminslag, een omgevallen boom, wateroverlast. Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades die wordt veroorzaakt door constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet, slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik of weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen en glas- of funderingsschade staat vaak buiten de polis. Onderstaand lees je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is meestal geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. een ontploffing zit vaak bij de polis in. Alleen, een voetbal die door de ruit vliegt wordt meestal niet gedekt door de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n overkapping, garage, volière, tuinhuisje en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Let op: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars staan garant voor de kosten van schades in de tuin aan bijv. bomen, struiken. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Een uitkomst in buurten als: Maasbracht, Linne, Stevensweert, Ohé en Laak, Thorn, Heel, Beegden, Wessem.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

J. de Koning, Maasgouw (september 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente