Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Lochem

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Lochem – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – dek je schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan situaties als vandalisme, inbraak, ontploffing, blikseminslag. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Een voorbeeld is vaste muren, of denk aan de waterafvoer. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Aan de hand van deze website vergelijk jij moeiteloos vele opstalverzekeringen van populaire assuradeurs als bijv. EAG Assuradeuren, DAK of Polis Direct op modules, flexibiliteit en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Ontdek de goedkoopste polis in Lochem, gemeente Lochem, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLochem
(Net) nummer0573 (+31573)
Bewoners 33333
Postcodegebied7216
WijkenLochem
Plaatsen nabijverzekering-Lisse, opstalverzekering-Leusden, polis-Helmond, verzekeringspakket-Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Leudal en woonhuisverzekering-Lelystad
opstalverzekering-lochem

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Lochem, februari 2024

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Onder andere door vandalisme, inbraak, brand, aanrijding en aanvaring. Goed om te weten: Deze verzekering verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere de vloer. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals pannen/schalen of een defecte computer). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Lochem? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Beoordeling: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijs: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Het eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Lochem, raad men altijd aan je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Lochem. Op het moment dat je te maken hebt met schade in de woning (denk aan vandalisme, olie, rook en roet, een omgevallen boom, inbraak en diefstal), dan behoren zeker de dekking en de service picobello voor elkaar te zijn. Dankzij onze service-tool vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van maatschappijen als InShared en/of Avéro Achmea schommelen tussen €5,25 – €10. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Independer pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Begin met jouw geboortedatum, postcode (7216) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Basisinformatie woning

  Bijvoorbeeld: type huis, constructie en materiaal, aantal kamers, totale oppervlakte en opleverdatum van de woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de algehele afwerking van het huis.

 4. Premies berekenen

  Je achterhaalt vervolgens de beschikbare polissen die rijmen met jouw wensen.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een dekking afsluiten of overstappen doe je helemaal zelf online.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Lochem? De “normale” verzekeringen variëren tussen de €6,5 – €14. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwjaar
 • Regio
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Lochem? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, bepaal welke dekkingen je wilt, bereken de premie, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk) of Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet. Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Lochem.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Lochem afsluiten? Ontdek de hoogst gewaardeerde of goedkoopste polis voor regio 7216, 7240, 7241, 7242, 7244.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in februari 2024

 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

In aanvulling op een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen te nemen bij 1 maatschappij. Bij schade in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We spreken nog over meerdere zekerheden die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering doorgaans in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: huisdierenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Een allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en dekt elk van buiten komend onheil. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk dan aan inbraak, wateroverlast, vandalisme, blikseminslag of inbraak en diefstal, wateroverlast, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van constructie- of installatiefouten, normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud, oorlogsgeweld of rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7 en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hieronder ontdek je nuttige details over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als vandalisme of brand is vaak inbegrepen. Echter, een bal die door een ruit wordt geschopt valt vaak buiten de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n garage, tuinhuisje, volière, schuur en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Veel verzekeraars hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars staan garant voor de kosten van schades in de tuin aan bijv. overkappingen. In andere gevallen is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Lochem kern, Lochem buitengebied, Laren, Barchem, Gorssel, Almen-Harfsen.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

C. Willemsen, Lochem (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente