Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Lisse

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Lisse – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning als gevolg van bijvoorbeelddiefstal, wateroverlast, vandalisme, brand. De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is de ramen, en ook de hal. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met behulp van onze vergelijker vergelijk je snel vele opstalverzekeringen van gevestigde aanbieders zoals bijv. De Goudse, Aon Direct of Reaal op prijs en kwaliteit. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bekijk de laagste premie in Lisse, gemeente Lisse, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLisse
(Regio) nummer0252 (+31252)
Bewoners 22606
Postcodegebied2160
WijkenDe
Naburige plaatsenverzekering-Lingewaard, opstalverzekering-Leiden, polis-Leek, verzekeringspakket-Koggenland, Lelystad en woonhuisverzekering-Leidschendam-Voorburg
opstalverzekering-lisse

Online woonhuisverzekering vergelijken in Lisse, februari 2024

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door ontploffing, inbraak, blikseminslag, wateroverlast. Let op: Dit type verzekering regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Bijvoorbeeld het leidingwerk. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee dek je de losse bezittingen afzoals diversen of schade aan elektrische apparatuur). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Lisse? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Premie: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillig eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Lisse, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Lisse. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als wateroverlast, blikseminslag, een omgevallen boom, schroeien of smelten), dan horen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Via onze service-tool kan je hier zelf achter komen. De tarieven van aanbieders als Klaverblad en ABN AMRO schommelen tussen €7,25 tot €13,25. Vul in onze vergelijker eerst jouw wensen in, check de maandelijkse kosten, en vergelijk pas hierna op prijs. Zo voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Aon Direct polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (2160) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: type woning, bouwconstructie (dak), aantal kamers, totale oppervlakte en bouwjaar woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet vervolgens de beste verzekeraars die matchen met jouw wensen.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Lisse? De “normale” polissen zitten maandelijks tussen €6 en €14,5. De hoogte van de premie is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Woonplaats
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Lisse? Dit is kinderspel: klik meteen door naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk) en/of EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk). Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Lisse.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Lisse afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of de meest betaalbare verzekering voor de buurt 2160, 2161, 2162, 2163.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in februari 2024

 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust

Extra voordeel met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren beide polissen af te sluiten bij eenzelfde aanbieder. Bij schades rondom je woning, komt er geen discussie over wie precies wat gaat vergoeden.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere modules die samen te voegen zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering doorgaans in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: brommerverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Je kunt dan denken aan aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, brand of inbraak en diefstal, blikseminslag, een omgevallen boom, wateroverlast. Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade ontstaan door oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet, slecht onderhoud of storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt en schade aan fundering / glas is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder bekijk je nuttige details over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. inbraak of brand zit vaak bij de polis in. Alleen, een bal of ladder door een ruit zit vaak niet in de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  De overkapping, tuinhuisje, garage, schuur en losse ruimtes / vertrekken vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige assuradeurs stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Plenty verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan overkappingen. Wellicht is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: De Loosters, Halfweg, Meer en Duin, De Blinkerd, Meerenburgh, Oranjewijk, Zeeheldenwijk, Bloemenwijk, Centrum, Berkhout, Van Rijckevorsel, Componistenwijk, Schilderswijk, Vogelwijk, Dever, Geestwater, Vrouwenpolder, Lisse Rond, De Engel, Ter Beek, Roovers Broek.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

O. Bosman, Lisse (februari 2024)