Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Lingewaard

Door middel van een opstalverzekering in Lingewaard (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades m.b.t. de woning die ontstaan zijn door bijvoorbeeldvandalisme, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, brand. Het begrip opstal slaat op; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is vaste muren, en tevens de hal. Het is niet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Door middel van onze vergelijker vergelijk jij direct de best beoordeelde opstalverzekeringen van populaire partijen zoals o.a. SNS, Allsecur of Lancyr op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Kies een geschikt woonpakket in Lingewaard, gemeente Lingewaard, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLingewaard
Regionummer0481 (+31481)
Inwoners 45950
Postcodes6684
BuurtenBemmel
Plaatsen in de regioverzekering-Lingewaal, opstalverzekering-Leudal, polis-Hattem, verzekeringspakket-Ermelo, Leidschendam-Voorburg en woonhuisverzekering-Leiderdorp
opstalverzekering-lingewaard

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Lingewaard, juli 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door schade door olie, rook en roet, brand, inbraak, ontploffing. Goed om te weten: Deze verzekering dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld de oven. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items zoals speelgoed of een gestolen laptop). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Lingewaard? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Lingewaard, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Lingewaard. Wanneer er iets met jouw huis gebeurt (bijvoorbeeld door een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, inbraak en diefstal), dan behoren met name de dekking en de service in orde te zijn. Geholpen door onze vergelijker ontdek je dit eenvoudig zelf. De kosten van verzekeraars als Lancyr en De Goudse variëren tussen de €9,75 – €11. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Middels deze techniek voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, regio (6684) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Wat belangrijk is: kenmerken huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Extra informatie over je huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je achterhaalt nu de verkrijgbare polissen die overeenkomen met jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Lingewaard? De modale polissen variëren tussen de €5,25 – €10,5. De hoogte van de premie is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Verzekerd bedrag
 • Datum bouw
 • Omgeving
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik voordelige woonhuisverzekeringen voor woningen in Lingewaard? Dit is kinderspel: navigeer naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, bepaal welke dekkingen je wilt, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Voorbeelden van pakketten zijn Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk of juist Turien & Co Inboedelverzekering Premium. Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Lingewaard.

Direct vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Lingewaard afsluiten? Ontdek de beste of laagst geprijsde verzekeraar voor regio 6684.

Veel gekozen woonverzekeringen in Gelderland in juli 2024

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is allebei deze producten te nemen bij één maatschappij. Bij schades in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Grip op de kosten
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante verzekeringen die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De populaire allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt garantie voor elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn ontploffing, diefstal, wateroverlast, brand of een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, blikseminslag, brand of explosie. Belangrijk: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door overstromingen, constructie- of installatiefouten, aardbevingen, normaal huishoudelijk gebruik of vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, weersinvloeden en glasschade of schade aan de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder lees je aanvullende info een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Je kunt ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. een ontploffing zit vaak bij de polis in. Maar, een bal door de ruit wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw overkapping, tuinhuisje, garage, volière en losse vertrekken / objecten worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van schades in de tuin aan bijv. het zwembad. Mogelijk is een speciale tuinverzekering benodigd. Een uitkomst in buurten als: Bemmel, Gendt, Huissen.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

Z. de Leeuw, Lingewaard (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente