Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Gendt

Via de opstalverzekering in Gendt (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw huis als gevolg van situaties als wateroverlast, blikseminslag, inbraak, brand. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Neem nou geplante bomen, of bijvoorbeeld een badkamer. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met ons vergelijkscript vergelijk je snel een aantal opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche, Turien en Co of Nederlanden van Nu op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Gendt, gemeente Lingewaard, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLingewaard
(Regio) nummer0481 (+31481)
Aantal inwoners 45950
Postcodes6690
BuurtschappenBemmel
Plaatsen in de regioverzekering-angeren, opstalverzekering-ressen, polis-slijk-ewijk, verzekering-heteren, woonhuisverzekering-heteren en bemmel
opstalverzekering-gendt

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Gendt, april 2024

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, vandalisme, brand. Let op: Deze polis regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals de stroomvoorziening. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (hiermee dek jij waardevolle “losse” items als naaimachine of een kapotte TV). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Gendt? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Meningen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarieven: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Gendt, dan is het slim om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Gendt. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (denk aan blikseminslag, schroeien of smelten, wateroverlast, vandalisme), dan dienen natuurlijk de dekking en de service uitstekend te werken. Geholpen door de vergelijkingssoftware bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van partijen zoals Lancyr en ABN AMRO schommelen tussen €6,5 tot €13,25. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, neem alle premies door, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: REAAL Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, regio (6690) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Gevraagde gegevens: soort huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je achterhaalt nu de verkrijgbare woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Kosten opstalverzekering berekenen

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Gendt? De “normale” polissen liggen tussen de €9,25 tot €14,25. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde
 • Bouwjaar
 • Regio
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Gendt? Dit kan zonder moeite: navigeer naar de vergelijker. Definieer jouw woning, selecteer de modules, bereken de premie, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Je vindt pakketten als Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid en Unigarant Opstalverzekering. Liever laten adviseren? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Gendt.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Lingewaard afsluiten? Vind de beste of de meest betaalbare polis voor regio 6690, 6691.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • HEMA Opstalverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen af te sluiten bij 1 partij. In het geval van schades rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: brommerverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen vrijwel elke soort schade. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan wateroverlast, vandalisme, diefstal, storm (vanaf windkracht 7) of brand of explosie, schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet. Belangrijk: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen, oorlogsgeweld, atoomkernreacties of grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder bekijk je aanvullende info enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als brand of vandalisme wordt meestal gedekt. Maar, een bal die door een raam gaat zit vaak niet in de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  De overkapping, garage, tuinhuisje, schuur en losse vertrekken / objecten worden gewoon meeverzekerd. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. De meeste verzekeraars verzekeren ook kosten van schades in de tuin aan bijv. het zwembad. Wellicht is een aparte tuinverzekering nodig. Handig als je woont in wijken als: Bemmel, Gendt, Huissen.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

Familie. van der Heyden, Gendt (april 2024)