Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Ressen

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Ressen (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan bijvoorbeeldvandalisme, schade door olie, rook en roet, brand, aanrijding en aanvaring. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan een tuinhek, en tevens de vloerverwarming. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met behulp van onze vergelijktool vergelijk jij online een aantal opstalverzekeringen van klantvriendelijke partijen als Univé, ASR Verzekeringen of ING op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Bekijk de laagste premie in Ressen, gemeente Lingewaard, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLingewaard
Netnummer0481 (+31481)
Aantal inwoners 45950
Postcodes6684
BuurtschappenBemmel
Plaatsen in de regioverzekering-bemmel, opstalverzekering-homoet, polis-andelst, verzekering-beneden-leeuwen, woonhuisverzekering-beneden-leeuwen en valburg
opstalverzekering-ressen

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Ressen, april 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door aanrijding en aanvaring, inbraak, wateroverlast, ontploffing. Belangrijk: Dit type verzekering regelt uitsluitend uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld de gang. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenzoals videorecorder of een defecte koelkast). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Ressen? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Beoordeling: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Premie: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillig eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Ressen, dan is het slim om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Ressen. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere wateroverlast, inbraak en diefstal, olie, rook en roet, vandalisme), dan horen natuurlijk de vervoegingen en klantenservice in orde te zijn. Met behulp van ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De kosten van partijen als Europeesche en Avéro Achmea liggen tussen de €9,5 – €14,75. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bereken de premie, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: nowGo dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, adres (6684) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat belangrijk is: beschrijving woning, constructie en materiaal, woonoppervlakte / aantal ruimtes en bouwjaar woning.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je treft nu de beschikbare woonhuisverzekeringen die overeenkomen met jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Ressen? De “normale” polissen schommelen tussen €6,5 tot €10. Het exacte bedrag is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Omgeving
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Ressen? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, selecteer de modules, neem de tarieven door en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Aegon Opstal Allrisk of juist HEMA Woonverzekering. Heb je hulp nodig? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Ressen.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Lingewaard afsluiten? Vind de best gewaardeerde of voordeligste polis voor de buurt 6684.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen aan te vragen bij 1 maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatievoordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere verzekeringen die je kunt toevoegen. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: brommerverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De populaire allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat paraat bij bijna elke soort van schade aan je huis. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn blikseminslag, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet of een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal, een omgevallen boom, wateroverlast. Belangrijk: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door aardbevingen, constructie- of installatiefouten, overstromingen, slecht onderhoud of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt en schade aan fundering / glas wordt meestal niet gedekt. Onderstaand lees je nuttige details over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in de regel geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. brand of vandalisme zit vaak bij de polis in. Echter, een bal die door een ruit wordt geschopt valt vaak buiten jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n tuinhuisje, volière, schuur, overkapping en losse vertrekken / objecten zijn standaard meeverzekerd. Let op: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Sommige assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. De meeste verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan schuurtjes. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Bemmel, Gendt, Huissen.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

R. van den Velde, Ressen (april 2024)