Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Moergestel

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Moergestel (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan onder andere diefstal, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring. Onder opstal verstaan we de dingen die vast aan de woning zitten. Een voorbeeld is de stroomvoorziening, maar ook de riolering. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Aan de hand van onze vergelijktool vergelijk je online een aantal opstalverzekeringen van betrouwbare bedrijven zoals o.a. Univé, Turien en Co of ING op premie en dekking. Prijzen verschillen per regio. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Moergestel, gemeente Oisterwijk, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteOisterwijk
Regionummer013 (+3113)
Bewoners 25835
Postcodegebied5066
BuurtenVerspr.h.
Plaatsen in de regioverzekering-heukelom, opstalverzekering-raamsdonksveer, polis-made, verzekering-ulvenhout, woonhuisverzekering-ulvenhout en hooge-zwaluwe
opstalverzekering-moergestel

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Moergestel, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door diefstal, inbraak, schade door olie, rook en roet, vandalisme. Belangrijk: Deze polis dekt enkel schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Bijvoorbeeld de ramen. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals frituurpan of een kapotte TV). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Moergestel? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Uitkeringen:Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Kosten: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Moergestel, is het handig niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Moergestel. Als er iets met jouw huis gebeurt (denk aan wateroverlast, vandalisme, een omgevallen boom, blikseminslag), dan horen uiteraard de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Dankzij ons vergelijkscript ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijsstelling van aanbieders als Ditzo of De Goudse zitten maandelijks tussen €7 – €11,5. Voer in de bovenstaande vergelijker je complete wensenlijstje in, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Op basis daarvan zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: OHRA opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Wie ben jij?

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, adres (5066) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Gegevens over de woning

  Gevraagde gegevens: soort woning, materiaal van jouw woning en constructie, aantal kamers, totale oppervlakte en opleverdatum van de woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je opent in de volgende stap de relevante opstalverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Moergestel? De modale verzekeringen schommelen tussen €7,75 tot €13,75. Het exacte bedrag is voor iedereen weer anders. Deze factoren zijn van belang:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Leeftijd woning
 • Woonplaats
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Moergestel? Het is simpel: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Jij kan woonpakketten vinden als Lancyr Woonverzekering en Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Moergestel.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Oisterwijk afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of voordeligste verzekering voor omgeving 5066.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ANWB Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is beide polissen aan te vragen bij eenzelfde assuradeur. Bij schade aan je huis, kom je niet in onenigheid over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We onderscheiden nog een aantal vergoedingen die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering gewoonlijk in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat garant bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk dan aan wateroverlast, brand, blikseminslag, diefstal of een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, een omgevallen boom, vandalisme. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door overstromingen, aardbevingen, normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld of ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, weersinvloeden en fundering- of glasschade staat vaak buiten de polis. Onderstaand ontdek je aanvullende info een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je aan de hand van het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is vaak overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. brand of ontploffing is vaak inbegrepen. Alleen, een voetbal die door de ruit vliegt wordt niet meegenomen door de woonhuisverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  De garage, schuur, volière, tuinhuisje en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Let op: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Sommige assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan beplanting. Wellicht is een speciale tuinverzekering benodigd. Relevant in wijken zoals: Verspr.h. westen en noorden Moerg., Pannenschuur, Heukelom, Buitengebied (Zuid), Omgeving Vinkenberg / Heuvelstraat, Omgeving George Perklaan, Centrum Moergestel, ’t Westend / ’t Seuverick, Bunders / Levenskerk, Buitengebied Kerkhoven, Aterhoef / Klompven, Omgeving Industrieterrein, Centrum Oisterwijk, Verspr.h. oosten en zuiden Moerg., Omgeving Broekzijde.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

Dhr. van den Heuvel, Moergestel (maart 2023)