Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Haalderen

Met een opstalverzekering in Haalderen – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis die ontstaan zijn door bijvoorbeeldaanrijding en aanvaring, ontploffing, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7). Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Een voorbeeld is vaste muren, en ook een zwembad. Het is geen vereiste, maar beslist wel aan te raden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Middels deze website vergelijk je moeiteloos een aantal opstalverzekeringen van professionele verzekeringsmaatschappijen als bijv. Unigarant, Centraal Beheer of nowGo op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Haalderen, gemeente Lingewaard, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLingewaard
(Regio) nummer0481 (+31481)
Aantal inwoners 45950
Postcodes6685
BuurtenBemmel
Plaatsen nabijverzekering-ressen, opstalverzekering-slijk-ewijk, polis-herveld, verzekering-wamel, woonhuisverzekering-wamel en homoet
opstalverzekering-haalderen

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Haalderen, juli 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Voorbeelden zijn schade door brand, wateroverlast, ontploffing, vandalisme. Belangrijk: Dit type verzekering regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Denk aan een houten vloer. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (hiermee dek jij waardevolle “losse” items als brillen/lenzen of schade aan de keuken). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Haalderen? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Ervaringen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Premie: Aan welke kosten moet je denken?
 • Het eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Haalderen, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Haalderen. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (bijvoorbeeld door wateroverlast, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie), dan behoren vooral de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Dankzij de vergelijkingssoftware kan je hier zelf achter komen. De tarieven van maatschappijen als OHRA en/of Avéro Achmea zitten maandelijks tussen €9 – €11,5. Vul in onze vergelijker je complete wensenlijstje in, vergelijk de tarieven, en filter pas hierna op prijs. Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: OHRA dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (6685) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: beschrijving woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en opleverdatum van de woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren de afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je ziet daarna de actuele verzekeringen die passen bij jouw wensen.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Haalderen? De “normale” polissen schommelen tussen €9,25 en €10. Het daadwerkelijke tarief verschilt uiteraard per persoon. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Haalderen? Heel eenvoudig: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Jij kan woonpakketten vinden als nowGo Opstalverzekering Comfort of EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk). Moeite met vergelijken? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Haalderen.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Lingewaard afsluiten? Vind de best gewaardeerde of laagst geprijsde polis voor omgeving 6685.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in juli 2024

 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is de inboedel- en opstalverzekering af te sluiten bij 1 aanbieder. Wanneer we spreken van schade in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere dekkingen die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat garant bij elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan aanrijding en aanvaring, vandalisme, wateroverlast, ontploffing en wateroverlast, schroeien of smelten, vandalisme, brand of explosie. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van slecht onderhoud, constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet, overstromingen of grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen en schade aan het glas of de fundering wordt meestal niet gedekt. Hieronder tref je meer informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Hierom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je aan de hand van het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als brand of ontploffing zit vaak bij de polis in. Alleen, een voetbal die door de ruit vliegt is in de regel niet inbegrepen in de opstalpolis. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Een tuinhuisje, garage, overkapping, volière en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij schades in de tuin aan bijv. straatwerk. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Een uitkomst in buurten als: Bemmel, Gendt, Huissen.

‘Nooit meer zorgen over de polis

C. de Boer, Haalderen (juli 2024)