Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Leudal

Met een opstalverzekering in Leudal – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning door toedoen van o.a. aanrijding en aanvaring, blikseminslag, diefstal, ontploffing. Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Onder andere de kozijnen, of bijvoorbeeld de waterafvoer. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Hoe waardevol is je huis voor jou? Via ons vergelijkscript vergelijk je direct de meest afgesloten opstalverzekeringen van betrouwbare bedrijven zoals Verzekeruzelf.nl, Allsecur of ING op prijs en kwaliteit. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Leudal, gemeente Leudal, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteLeudal
(Net) nummer0475 (+31475)
Bewoners 36140
Postcodegebied6088
BuurtenHeythuysen
Plaatsen in de buurtverzekering-Lelystad, opstalverzekering-Laarbeek, polis-Hollands Kroon, verzekeringspakket-Geertruidenberg, Leeuwarden en woonhuisverzekering-Leerdam
opstalverzekering-leudal

Online woonhuisverzekering vergelijken in Leudal, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, blikseminslag. Goed om te weten: Deze dekking is er alleen voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zaken als een tuinhek. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items zoals mixer of een stukke televisie). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Leudal? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarief: Hoe duur is de polis per maand?
 • Het eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Leudal, is het verstandig om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Leudal. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als een omgevallen boom, olie, rook en roet, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan behoren vooral de service en uitkeringen goed geregeld te zijn. Met behulp van ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies partijen zoals Delta Lloyd en Reaal zitten maandelijks tussen €9 en €14,75. Vul hierboven in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bereken de premie, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Univé polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonlijke gegevens

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (6088) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Bijvoorbeeld: soort woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je treft nu de beste verzekeringen die rijmen met jouw wensen.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een overstap van dekking of een module afsluiten doe je helemaal zelf online.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Leudal? De gemiddelde premies schommelen tussen €7,75 en €14. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. Deze factoren zijn van belang:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Datum bouw
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier achterhaal ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Leudal? Dat is gemakkelijk: klik meteen door naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, klik alle af te sluiten modules aan, vergelijk de prijzen en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Je vindt pakketten als InShared Inboedelverzekering en/of Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet. Heb je hulp nodig? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Leudal.

Vergelijk opstalverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Leudal afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of de meest betaalbare maatschappij voor regio 6088, 6089, 6093.

Actuele woonverzekeringen in Limburg in maart 2023

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Allsecur Uitgebreid
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Generali Inboedelverzekering
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • ZLM Gezinspakket

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren beide polissen te regelen bij de identieke maatschappij. Wanneer we spreken van schades m.b.t. je huis ontstaat er geen gedoe over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakket-voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere vergoedingen die je kunt combineren. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: caravanverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De All risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld brand, diefstal, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring of schroeien of smelten, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade ontstaan door constructie- of installatiefouten, overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet of grondwater in de woning, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel en glasschade of schade aan de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop lees je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. storm of brand is vaak inbegrepen. Echter, een ongeluk zoals een bal door de ruit valt vaak buiten de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n schuur, volière, garage, overkapping en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Sommige partijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Bijna alle verzekeraars verzekeren ook kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan bloemen planten. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Handig als je woont in wijken als: Heythuysen, Heibloem, Roggel, Neer, Nunhem, Haelen, Buggenum, Horn, Baexem, Kelpen-Oler, Grathem, Ell, Haler, Hunsel, Neeritter, Ittervoort.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

R. Wolters, Leudal (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente