Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Geertruidenberg

Via de opstalverzekering in Geertruidenberg – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning door toedoen van aspecten als schade door olie, rook en roet, inbraak, vandalisme, diefstal. De term opstal betekent; alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Bijvoorbeeld de waterafvoer, of bijvoorbeeld het leidingwerk. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij snel vele opstalverzekeringen van erkende aanbieders zoals Zelf, Turien en Co of REAAL Verzekeringen op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bekijk de laagste premie in Geertruidenberg, gemeente Geertruidenberg, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGeertruidenberg
Regionummer0162 (+31162)
Aantal inwoners 21630
Postcodes4930
WijkenRaamsdonksveer
Plaatsen in de regioverzekering-Ferwerderadiel, opstalverzekering-Epe, polis-Ede, verzekeringspakket-Delft, Enschede en woonhuisverzekering-Enkhuizen
opstalverzekering-geertruidenberg

Woonhuisverzekering vergelijken in Geertruidenberg, juli 2024

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Dat kan gaat om schade door inbraak, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, vandalisme. Niet vergeten: Deze dekking dekt enkel alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan een houten vloer. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (daarmee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals behang of schade aan meubels). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Geertruidenberg? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Beoordeling: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijs: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Geertruidenberg, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Geertruidenberg. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als olie, rook en roet, schroeien of smelten, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan dienen met name de service en uitkeringen uitstekend te werken. Dankzij de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De maandelijkse premies maatschappijen zoals Ditzo en Allsecur liggen tussen de €5,5 – €11. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bereken de premie, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zo heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Unigarant opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonlijke gegevens

  Als eerst vul je de geboortedatum in, omgeving (4930) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, bouwconstructie (dak), oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft nu de beschikbare verzekeringen die overeenkomen met jouw wensen.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Geertruidenberg? De gemiddelde verzekeringen variëren tussen de €5,25 en €12. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwdatum
 • Adres
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Geertruidenberg? Het is simpel: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, klik alle af te sluiten modules aan, bekijk de prijzen, en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als Aegon Opstal Allrisk of Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk). Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Geertruidenberg.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Geertruidenberg afsluiten? Ontdek de best gewaardeerde of de meest betaalbare verzekering voor regio 4930, 4931.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in juli 2024

 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • SNS Inboedelverzekering
 • HEMA Woonverzekering
 • FBTO Woonhuisverzekering

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat wij aanraden is de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij één partij. Bij constatering van schades rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal modules die te combineren zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: ongevallenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Zo’n all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Bijvoorbeeld brand, wateroverlast, vandalisme, inbraak en een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal, brand of explosie. Goed om te weten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud, constructie- of installatiefouten of grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7 en fundering- of glasschade wordt in de regel niet afgedekt. Onderstaand ontdek je handige info over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Hierom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Woon jij in een huurhuis? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. ontploffing of inbraak wordt meestal gedekt. Toch, een bal die door een raam gaat zit vaak niet in de woonhuisverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  De tuinhuisje, garage, schuur, overkapping en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal maatschappijen stellen een max. aantal vierkante meters voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Bijna alle verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. schuurtjes. Wellicht is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Raamsdonksveer, Raamsdonk, Geertruidenberg.

‘Mijn inboedel goed verzekerd, dat is belangrijk

X. van der Veen, Geertruidenberg (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente