Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Ede

Middels een opstalverzekering in Ede – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schade aan jouw huis die ontstaan zijn door aspecten als inbraak, ontploffing, vandalisme, brand. Onder opstal verstaan we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Bijvoorbeeld de kozijnen, en ook leidingen in huis. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van onze vergelijktool vergelijk je gemakkelijk een aantal opstalverzekeringen van betrouwbare aanbieders als Univé, DAK of Klaverblad op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Ede, gemeente Ede, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteEde
(Regio) nummer0318 (+31318)
Aantal inwoners 112427
Postcodegebied6710
BuurtschappenEde-Oost
Plaatsen nabijverzekering-Edam-Volendam, opstalverzekering-Dronten, polis-Diemen, verzekeringspakket-Brummen, Dronten en woonhuisverzekering-Drimmelen
opstalverzekering-ede

Woonhuisverzekering vergelijken in Ede, juli 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door wateroverlast, diefstal, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing. Let op: Dit type verzekering verzekert alleen uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Denk aan het leidingwerk. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (hiermee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals totaal of schade aan apparatuur). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Ede? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Reviews: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Premie: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Ede, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Ede. Wanneer je problemen in de woning krijgt (bijvoorbeeld door brand of explosie, wateroverlast, inbraak en diefstal, vandalisme), dan dienen in het bijzonder de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Middels de vergelijkingstool vind je direct uit welke optie bij je past. De maandelijkse premies verzekeringsmaatschappijen als OHRA en SNS zitten maandelijks tussen €9,75 – €10,5. Voer in de basis in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Centraal Beheer pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (6710) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en opleverdatum van de woning.

 3. Details van het huis

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet daarna de beschikbare verzekeringen op basis van de opgegeven info.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Ede? De reguliere verzekeringen variëren tussen de €8,25 tot €14,75. De exacte premie is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Datum bouw
 • Omgeving
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Ede? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, bekijk de prijzen, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid en Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid). Liever laten adviseren? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Ede.

Vergelijk opstalverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Ede afsluiten? Vind de meest populaire of voordeligste verzekeraar voor omgeving 6710, 6711, 6712, 6713, 6714, 6715, 6716, 6717, 6718, 6745.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in juli 2024

 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Aegon Inboedel Basis
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)

Nog meer korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat wij aanraden is beide polissen onder te brengen bij dezelfde partij. Bij schade in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over wat er onder opstal- of inboedel valt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die je kunt combineren. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere opties zijn: huisdierenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en dekt vrijwel elke soort schade. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, schade door olie, rook en roet, inbraak en wateroverlast, inbraak en diefstal, blikseminslag, een omgevallen boom. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties, overstromingen, aardbevingen of grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt en fundering- of glasschade zit vaak niet inbegrepen. Verderop ontdek je meer informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. brand of ontploffing wordt meestal gedekt. Maar, een ongeluk zoals een bal door de ruit wordt niet meegenomen door jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je volière, garage, overkapping, schuur en opzichzelfstaande hokken zijn standaard meeverzekerd. Let op: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Diverse aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van schades in de tuin aan bijv. beplanting. Wellicht is een aparte tuinverzekering nodig. Handig als je woont in wijken als: Ede-Oost, Ede-West, Ede-Veldhuizen, Kernhem, Veluwse Poort, Ede-Zuid, Maandereng, Rietkampen, Bedrijventerrein, Buitengebied Ede-Stad, Bennekom, Lunteren, Ederveen, De Klomp, Harskamp, Ekerom, Otterlo.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

Dhr. Smeets, Ede (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente