Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Brummen

Via de opstalverzekering in Brummen – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning wat te maken heeft met o.a. diefstal, blikseminslag, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring. De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is de garage, of denk aan de hal. Het is niet bij wet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Aan de hand van ons vergelijkscript vergelijk je eenvoudig een aantal opstalverzekeringen van erkende bedrijven zoals o.a. De Goudse, Centraal Beheer of REAAL Verzekeringen op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Ontdek de goedkoopste polis in Brummen, gemeente Brummen, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBrummen
(Regio) nummer0575 (+31575)
Bewoners 20938
Postcodegebieden6970
BuurtenEmpe
Plaatsen in de omgevingverzekering-Bronckhorst, opstalverzekering-Breda, polis-Bergen Limburg, verzekeringspakket-Amstelveen, Boxmeer en woonhuisverzekering-Borsele
opstalverzekering-brummen

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Brummen, februari 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door vandalisme, ontploffing, diefstal, aanrijding en aanvaring. Niet vergeten: Deze verzekering regelt uitsluitend datgene wat vastzit aan de woning. Denk aan de open haard. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met zo’n polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als (sport)kleding of schade aan meubels). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Brummen? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarieven: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillig eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Brummen, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Brummen. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (door bijv. situatie als een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, blikseminslag, olie, rook en roet), dan dienen vooral de schadeafhandeling en dekkingen picobello voor elkaar te zijn. Middels ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De prijzen van aanbieders zoals Delta Lloyd en SNS liggen tussen de €5,75 tot €10,5. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: ANWB pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Start met het invullen van de geboortedatum, regio (6970) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Benodigde info: kenmerken huis, materiaal van jouw woning en constructie, aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent vervolgens de relevante verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Brummen? De reguliere verzekeringen variëren tussen de €8,5 en €14,25. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Leeftijd woning
 • Regio
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Brummen? Dit is kinderspel: navigeer naar de vergelijker. Definieer jouw woning, selecteer de modules, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Jij kan woonpakketten vinden als Generali Woonhuisverzekering en/of Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met vergelijken? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Brummen.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Brummen afsluiten? Stap over naar de beste of gewoon een goedkope maatschappij voor regio 6970, 6971.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Gelderland in februari 2024

 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Allsecur Uitgebreid
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)

Nog meer korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Veel experts adviseren beide polissen af te sluiten bij de identieke aanbieder. Wanneer we spreken van schades in of rondom jouw woning komt er geen discussie over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-korting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer verzekeringen die te combineren zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: motorverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat garant bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Bijvoorbeeld ontploffing, aanrijding en aanvaring, wateroverlast, diefstal en blikseminslag, olie, rook en roet, een omgevallen boom, wateroverlast. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van constructie- of installatiefouten, aardbevingen, normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld of vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder ontdek je aanvullende info veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Daarom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als een ontploffing zit vaak bij de polis in. Alleen, een bal of ladder door een ruit is in de regel niet inbegrepen in de woonhuisverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n schuur, volière, overkapping, garage en andere bijgebouwen worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel verzekeraars stellen een max. aantal vierkante meters voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars dekken de kosten van schades in de tuin aan bijv. het zwembad. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Relevant in wijken zoals: Empe, Tonden, Brummen, Leuvenheim, Hall, Eerbeek.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

B. Jacobs, Brummen (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente